OUTFIT: BOTTLE GREEN

SHOP MY CLOSET!

JEG HAR endnu engang ryddet lidt ud i garderoben og opdateret salgsbloggen med gode sager til billige penge. Der er også kommet et par tasker på, som søger nyt hjem. Jeg har blandt andre sat min Givenchy Antigona Mini til salg. Det skal lige siges, at jeg er åben for bud på den samt min Marc Jacobs Grand Majestic, da jeg syntes det er synd de bare står og samler støv. Da jeg rejser på lørdag skal alle køb placeres inden fredag d. 4. september, ellers bliver de først afsendt efter d. 19. september. Kig forbi min tictail her.

ENGLISH RECAP The shop is open and updated with old wardrobe favorites seeking a new home! Click by my tictail here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: BOTTLE GREEN