TO THE RESCUE

AEGEAN ADVENTURE

 photo vathy_zpstblsptre.jpg
 photo IMG_20150916_161323_zpslamqzfhv.jpg photo IMG_20150918_134401_zps4wu3btur.jpg photo wearemad greece 01_zpsncnyxpmx.jpg photo IMG_20150911_183916_zpswhuwrkh3.jpg

JEG ER så småt gået igang med, at kigge de mange billeder igennem fra vores ferie i Grækenland. Jeg har fundet et par stemningsbilleder, som jeg syntes taler for sig selv. Vi har haft 2 fantastiske uger med sol, varme, god mad og uforglemmelige oplevelser. På en eller anden måde lykkes det altid min kæreste og jeg, at få tingende til at passe perfekt når vi rejser. Nogle gange er det rent held og så er kombinationen af, at jeg er god til at planlægge og han er god til at fuldføre planen en ret god cocktail. Denne ferie krævede en del forarbejde, da den ø vi skulle besøge i Kykladerne kun er fremkommelig til søs. Flyafgangene passede ikke med, at vi kunne hoppe på færgen samme dag vi fløj, så jeg skulle både booke overnatning i havnebyen Piræus på vej ud og i Athen på vej hjem, færgebilletter som skulle afhentes på havnen inden afgang samt bolig på øen, hvor gadenavne er ikke eksistrende. Det vil sige, at der potentielt var et par faldgrupper undervejs, men alt gik lige efter bogen. Jeg arbejder på, at få en mere beskrivende rejsedagbog færdig inden weekenden, hvor vi rent faktisk skal ud at rejse igen. Meget mere om det senere.

ENGLISH RECAP I’m slowly getting through all the pictures from our vacation in Greece. I’ve picked out a few mood setters, which I think speaks for them selves. We’ve had two fantastic weeks in the sun, with good food and a lot of adventures. Somehow everything always works out perfect, when my boyfriend and I travel together. I’m counting on having a travel diary ready before the weekend, where we’ll be off again actually. Much more on the later.  

2 COMMENTS

 • Bea

  Hej Katrine,
  Vi skal selv til Sifnos til sommer, og ville høre om du havde en guide til de steder I besøgte i Klykladerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Bea
   Ikke endnu, men jeg planlægger at udgive en i den nærmeste fremtid. Sifnos er helt fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO THE RESCUE