A BOX OF GOODIES

END OF OCTOBER

OKTOBER LAKKER mod enden og jeg har fundet et par efterårsønsker på falderebet, som uden tvivl kunne lyse lidt op i de mørke måneder vi går imøde. Som jeg kort nævnte tidligere på ugen så har jeg både en rejse forude, at se frem til samt en svaghed for sko fra Céline. Jeg skal nok snart fortælle, hvor rejsen går hen og selvom jeg ville elske, at kunne pakke Céline skoene med i kufferten, så får de dog lov at forblive på ønskelisten lidt endnu, da de er lidt af en investering.

Jeg kan dog endelig krydse lampen med marmor fod af min liste, efter at have klikket den hjem for et par dage siden. Den har været på ønskelisten et stykke tid, så da jeg fandt en rabatkode til Ellos Saleduck, som giver -50% på den dyreste vare samt fri fragt, slog jeg til! Jeg fandt desuden også rabatkoder til både Nelly, ASOS, Sarenza, Zalando og mange flere på siden… Så er i advaret. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det faktisk sjældent at jeg klikker noget hjem online uden først, at have undersøgt om der findes en rabatkode.

Affiliate links: //lamp ELLOS (HERE) //bracelet GANNI X SOPHIE BILLE BRAHE (HERE) //jeans H&M TREND (HERE) //knit H&M (HERE) //shoes CÉLINE (HERE)

 

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BOX OF GOODIES