OUTFIT: WALKING ON AIR

SUNDAY

 photo wearemad amazing space_zps3tx4wdey.jpg

Som I sikkert har bemærket, så er der sket lidt med bloggens layout over natten. Udover en ny header, så har jeg tilføjet en continue reading funktion, som jeg håber I vil tage godt imod. Derudover ligger søgefunktionen lige nu helt nede i bunden af bloggen, hvilket den nok ikke bliver ved med. Jeg er ikke helt færdig med layoutet, så I vil nok opleve lidt ændringer i løbet af de næste par dage, men indtil da håber jeg ikke I er blevet helt skræmt væk. 

*

ENGLISH RECAP As you’ve probably noticed by now the blog has undergone a small makeover during the night. In addition to a new header, I’ve added a continue reading button, which I hope you’ll welcome. Rigtig now you’ll find the search button in the bottom of the blog, but I’m still not quite done with the overall look so it might chance over the next couple of days. Anyway hope you like it?

 

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: WALKING ON AIR