I WANT TO WEAR

10 WAYS TO GET INTO TROUBLE IN SINGAPORE

 photo wearemad singapore louis vuitton airport_zpsjtx3fdiy.jpg


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Om små 2 uger rejser jeg til Singapore. Det er mit første besøg i landet så jeg glæder mig meget til, at opleve den lille micro østat i sydøstasien. Udover at besøge Rikke, er der endnu ikke lagt så mange planer bortset fra en mulig afstikker til Bali. Selvom Rikke vel efterhånden snart kan kalde sig lokal, er jeg dog meget interesseret I at modtage gode råd og rejsetips til Singapore!

Læs også: 12 Easy Tips To Avoid Jetlag

Indtil da vil jeg fortsætte med, at undre mig over nogle af de bizarre og på sin vis tragikomiske singaporeanske love, som hersker i den lille bystat. Spørgesmålet er, om jeg nogenside vender hjem fra Singapore med alle de potentielle lovovertrædelser, der truer forude?

 1. Don’t look strange in the metro…
  Hvis du ser mærkelig ud og gerne vil transporere dig selv rundt i Singapore, så glem alt om offentlig transport. Det er nemlig ulovligt, at se underlig eller mistænkelig ud i metroen og myndighederne opfordrer alle, som skulle spotte en underlig person til, at slå alarm og trække i nødbremsen. Dette gælder også, hvis du f.eks. vil tage et billede til din blog i metroen eller slukke tørsten med en slurk vand.
 2. No funny business…
  I Singapore er det ulovligt, at vise affektion offentligt. Et kys på gaden til din udkårne, kan give op til et års fængsel. 
 3. I’m so gay today! 
  I Singapore accepterer man ikke homosexualitet.
 4. Remember to flush…
  Hvis du glemmer at skylle ud, når du har været på toilettet, kan det blive en dyr affære. Et toiletbesøg i Singapore kan nemlig ende med, at koste helt op til $150 pga. den lille forglemmelse. Du må desuden heller ikke tisse i elevatoren, hvis du skulle få svært ved at holde dig op til 34. etage. Visse elevatorer er nemlig udstyrrede med “tisse detektorer”, som udløser en alarm, låser døren og tilkalder politiet ved lugten af urin.
 5. No smoke, no joke.
  Du kan ligeså godt kvitte smøgerne hvis du skal til Singapore. Det er absolut forbudt, at ryge offentlige steder og et skod kan medføre en bødestraf på helt op til $700. Det anses desuden, som en national fornærmelse, at bringe cigaretter med ind i landet.
 6. No nakedness.
  Selvom du ikke på ryge på gaden, så er det faktisk helt ok at ryge indenfor hjemmets fire vægge. Så længe du ikke er nøgen! Nøgenhed i hjemmet er nemlig no go og kan medføre en bødestraf på $1000 eller fængsling for pornografi.
 7. Littering leeds to public shaming.
  Shame! Shame! Shame! Første gang du bliver taget i, at smide skrald på gaden i Singapore udløser det en bødestraf på $300. Tredie gang du bliver snuppet bliver du dømt til, at skulle samle skrald én gang om ugen alt imens du skal råbe “I’m a litterer, I’m a litterer, I’m a litterer”.
 8. No bubblegum.
  I Singapore er det ulovligt at sælge tyggegummi. Du må gerne tygge tyggegummi, bare du ikke sælger det videre. Det er nemlig fuldstændig uacceptabelt, at sælge samt importere, tyggegummi hvilket kan udløse en bødestraf på op til $5.500 eller fængsel.
 9. A straight line…
  Glem alt om lige, at smutte over gaden i Singapore. Det er nemlig ulovligt, som fodgænger, at gå over gaden udenfor de stiplede linier. Kommer du til at gå udenfor kan det udløse op til 6 måneders fængsel.
 10. No lefties.
  Det betragtes som værende uforskammet, at være venstrehåndet i Singapore.

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

 • Anne

  Må jeg anbefale følgende: Itacho Sushi (ligger i Ion Orchard Shopping Mall) for virkelig god og ikke særlig dyr sushi, Haji Lane til butiks-kiggeri som ikke er Orchard-style (der er en del vintage-butikker), Blue Jazz Bar (lige ved Haji Lane, og der er live jazz hver fredag), og Hangar Coffee (25 Arab Street) for mega lækker kaffe og altid sød betjening! Derudover kan jeg også anbefale at tage på Tim Ho Wan (Plaza Singapura) for en hurtig omgang dim sum – restauranten er en kæde, hvoraf én af deres restauranter har fået en Michelin-stjerne. Der er også ret gode tapas-steder i Club Street tæt ved China Town. Bliv iøvrigt ikke forskrækket over køen på restauranterne. Det går ret hurtigt de fleste steder. Sidste anbefaling: Maxwell Foodcourt tæt ved Chinatown MRT – hvis du går ind fra lys-krydssiden ved South Bridge Road, så har den første stand du møder den BEDSTE thai-mad! Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT TO WEAR