LA FÊTE

DEAR SANTA

 photo wearemad boyy ss16 bags_zpstaskhhj4.jpg

DA JEG for nogle uger siden besøgte BOYY i deres showroom i København, forelskede jeg mig i de smukke nye SS16 farver. Der er ingen tvivl om, at den store Bobby taske med 2 farvede hanke og ruskinds detaljer ligger øverst på ønske listen til den kommende sæson.

*

ENGLISH RECAP When I visited BOYY in their showroom in Copenhagen a few weeks back I fell in love with the new SS16 colors. The big Bobby bag with duo handles and suede details is topping my wish list for the coming season.

//bags BOYY SS16 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA FÊTE