GOLDEN GEMS

3. ADVENT: MARIA NILA HAIR CARE

 photo wearemad maria nila_zpstlkr56pu.jpg

JULESTEMINGEN ER indtruffet her i tyskland og det gået hen og blevet 3. søndag i advent og dermed tid til, at trække en vinder af uges velsmagende adventsgave fra Hotel Chocolat. Et stort tillykke til Camilla M. Juhl, som har vundet konkurrencen! Der er en mail på vej til dig.  

Og nu til den kommende uges advents giveaway, som denne søndag er udgivet i samarbejde med Maria Nila. Ved at deltage i konkurrencen kan du vinde min favoritserie fra Maria Nila, nemlig True Soft serien, bestående af en shampoo, en conditioner, en kur og en argan oil som plejer og fugter håret. Maria Nila er 100% vegansk, sulfat- og parabene fri samt co2 kompenseret. For at deltage i konkurrencen skal du blot like dette opslag på facebook og efterlade en kommentar under indlægget her, så jeg kan trække en vinder.

God søndag! 

Vinderen vil blive trukket søndag d. 20/12

52 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN GEMS