LAST MINUTE

4. ADVENT: 1000 DKK FOR SARENZA

 photo wearemad sarenza giveaway adidas superstar_zps3snvgggh.jpg

GLÆDELIG 4. søndag i advent! December er fløjet afsted og jeg vil gerne sige tak til alle jer der har deltaget i adventskonkurrencerne igennem julemåneden. Hvilket bringer mig til le grand final – den sidste adventskonkurrence i år.

Jeg syntes det var på sin plads, at gøre lidt ekstra ud af adventskonkurrencen denne søndag. Derfor har jeg teamet op med Sarenza om et gavekort på 1000 DKK til webshoppen. Sarenza forhandler sko, tasker og accessories fra mærker som Adidas, Nike, Vans, Carven, Rebecca Minkoff, Converse, Opening Ceremony, Superga og mange flere. Du kan følge med på deres facebook side her for opdateringer omkring nye varer, udsalg mm.

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 DKK skal du blot klikke ind forbi Sarenza’s webshop og finde de sko eller den taske du aller helst ville bruge gavekortet på. Dernæst kopier du linket og indsætter det i en kommentar herunder.

Held og lykke!  

Og et stort tillykke til Freja Gammelgård, som har vundet forrige søndag’s adventskonkurrence og de 4 lækre produkter fra Maria Nila’s True Soft serie.

Vinderen vil blive trukket d. 24. december

96 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST MINUTE