END OF DECEMBER

BALI

 photo wearemad bali seminyak_zpsk8lufjmg.jpg

 photo wearemad bali 01_zpsnx7uptmb.jpg

 photo wearemad bali 02_zpshqjxhdkp.jpg

 photo wearemad bali 06_zps3qecqg4x.jpg

 photo wearemad bali 05_zpsbgqbllun.jpg

 photo wearemad bali 07_zpskhtebwoo.jpg

 photo wearemad bali 09_zpsqih9hzpm.jpg

 photo wearemad bali 10_zpsozzbuqop.jpg

INDEN JEG takker af for i år med en guide til min nytårs make-up i morgen, syntes jeg det ville være på sin plads at vise lidt billeder fra en af de mest mindeværdige rejser i 2015. Det blev til en del rejser i det forgangne år og en af dem jeg husker bedst er Bali. Det er udensammenligning et af de mest fantastiske steder jeg har besøgt og jeg kan slet ikke vente til, at jeg forhåbentlig får mulighed for at udforske mere af øen på et tidspunkt. 

*

ENGLISH RECAP I though a few pics from my trip to Bali earlier in December would be a good way to end the year. I can’t wait to go back and explore more of the island at some point. Make sure to stop by tomorrow, where I have a NYE make-up guide planned for a little beauty inspiration. 

 photo wearemad bali 03_zpscphdf8f5.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

END OF DECEMBER