BALLET FLATS

BEDROOM INTERIOR

 photo wearemad ellos the line_zps87jqj4eh.jpg

 

Affiliate links: //lamp ATELIER DE TROUPE //rug NORMANN COPENHAGEN //linnen ELLOS //candle MAISON LOUIS MARIE //table ELLOS //lamp ELLOS

JEG HAR brugt de sidste weekender på, at rydde ud i skabe og skuffer. Det føles som en helt naturlig reaktion oven på julens overflod, at starte på en frisk. Derfor sorterer jeg i skabe og skuffer, smider ud, giver væk og bærer kasser af nips i klæderen. Jeg har ryddet ud i min garderobe og mine sko. Jeg har gemt det væk jeg ikke bruger, men som jeg gerne vil beholde, i bedrollers under sengen. Resten er endt i en pulje, som jeg snart uploader på min tictail. Jeg har omrokeret billederne på endevæggen i soveværelset. Der er nu meget mere ro over væggen og en ny energi og luft i rummet. Næste skridt er, at skifte vores grimme trækassesengeborde ud med noget lettere. Jeg er ret vild med det enkele indskudsbord fra Ellos, hvor der både er plads til morgenkaffen og en bog.

*

ENGLISH RECAP I’m cleaning out and making space for 2016. The marble table from Ellos would work perfect as a bedside table with space for just the most important – my morning coffee and a book. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALLET FLATS