PATCH IT UP

A NEW SKIN ROUTINE

SOM JEG har skrevet så mange gange før, så har jeg rigtig meget fokus på min hud. For mig er det altafgørende at passe godt på min hud og det handler ikke altid udelukkende om de produkter jeg bruger. Huden er kroppens største organ og for mig handler en sund hud ligeså meget om balance, som gode produkter og jeg tror, at en kombination af disse giver de bedste resultater (…)

Nøgleordende for en sund hud er masser af fugt, søvn og næring. Jeg oplever de bedste resultater, hvis jeg kombinerer mine skønhedsrutiner og de produkter jeg bruger med hvad jeg spiser og drikker. Kaffe, alkohol og sukkerholdige drikke har, ikke helt overraskende, en negativ effekt på huden og indeholder affaldsstoffer, som kroppen udskiller igennem huden. Det øverste lag af huden er død, hvilket medfører at blokeringer, såsom makeup rester, snavs, affaldsstoffer og sved kan ophobes og gøre det sværere for de nederste lag at blomstre og få nødvendige ilt og næringsstoffer. 

Jeg bruger make-up hver dag og det er derfor vigtig for mig, at rense huden ekstra godt morgen og aften. Min hud er meget sensitiv, så jeg skal være meget påpasselig med hvilke renseprodukter jeg bruger. Jeg har oplevet de bedste resultater med afrensning af huden uden vand, efterfulgt af toner og en god fugtigheds creme kombineret med en serum og olie morgen og aften. På den måde udsætter jeg kun min hund for vand, som paradoksalt nok har en udtørrende effekt, når jeg er i bad hvor jeg renser huden med et renseprodukt i kombination med vand og en rensebørste, hvorefter jeg tilfører huden en masse fugt.

Jeg har igennem de sidste par uger testet Multi Active Day/Night serien fra Clarins, som er udviklet til kvinder i 30’erne. Serien er skabt til kvinder i min alder, som begynder at kunne se de første aldringstegn på huden. Produkterne hjælper med at reducere fine linier, booste hudens udstråling og tilføre huden fugt. I kombination med Multi-Active serien har jeg også testet Clarins Water Comfort One-Step CleanserExtra-Comfort Toning Lotion uden alkohol, Eye Contour Balm og Santal Face Treatment Oil, som er udviklet til tør og sensitiv hud. Det er første gang jeg prøver Multi-Active produkterne på egen hud, men efter kort tids brug kan jeg allerede mærke at dagcremen og gel’en fungerer rigtig fint til min hud i kombination med de andre produkter. Senere på ugen kommer jeg til, at udgive en lille video hvor jeg viser min daglige hudpleje rutine. Så stay tuned!

*

ENGLISH RECAP I focus a lot on my skin and for me it is crucial to take good care of it every day. It’s not only the products I use that are extremely important, it is also about that I eat and drink, which nutritions I feed my skin and how I sleep. Our skin is the body’s largest organ and for me healthy skin as much about balance, as good products and I think it is a combination of both that give the best results.

Through out the last few weeks I’ve tested the Multi Active Day/Night products from Clarins  which are designed for women in their 30s. The products are created for women my age, whos beginning to see the first signs of aging. The products helps reduce fine lines, boost radiance and add moisture to the skin. In combination with the Multi-Active products, I’ve also tested Clarins Water Comfort One-Step CleanserExtra-Comfort Toning Lotion without alcohol, Eye Contour Balm and Santal Face Treatment Oil  developed for dry and sensitive skin. It’s my first time trying the Multi-Active products, but after a short period of time I’m already feeling results. Stay tuned for later this week, where I’ll be posting a video on my everyday skincare routine.

Sponsoreret af Clarins

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PATCH IT UP