SPRING WEAR

VIDEO: MY SKIN ROUTINE

SOM JEG nævnte tidligere på ugen så handler skønhedspleje for mig, ikke udelukkende om gode produkter. Skønhed handler også om livsstil og en kombination af den rigtige kost samt godt med søvn. Som jeg også nævnte, så er jeg begyndt at bruge en række nye produkter fra Clarins i min daglige skønhedsrutine, morgen og aften  – produkter jeg indenfor de seneste uger er blevet rigtig glad for og som jeg har filmet en lille video med, hvor jeg viser min morgenrutine (…)

MORGEN

I videoen viser jeg hvordan jeg starter ud med, at rense huden med Water Comfort One-Step Cleanser efterfulgt af Extra-Comfort Toning Lotion. Når toneren er trængt ind i huden tilfører jeg Double Serum anti-age serumet, Eye Contour balmen og afslutter med Multi Active fugtighedscremen. Efter at have preppet huden og tilført fugt blender jeg BB cremen ind i huden med fingrene eller en børste for et naturligt look. Jeg afslutter min hverdags make-up med en lys øjenskygge, mascara og min all time favourite Instant Light Natural Lip Perfector, som mange af jer sikket allerede kender, der plejer, blødgør og giver læberne lidt ekstra fylde (!) samt naturlig glans. 

For at komme med nogle bud på hvordan man kan supplere sine skønhedsprodukter med ens kost, har jeg fundet nogle af de vigtigste fødevarer indenfor kategorien super food/skin food, som har en bevist positiv effekt på huden. Det er vigtig at spise en sund og varieret kost, som indeholder de nødvendige aktive stoffer, vitaminer, fedtsyrer, olier, fibre, proteiner mm. for at holde huden sund og i balance. Spiser man for ensformigt kan man let komme i underskud eller mangel på visse vitaminer samt omega-3 fedtsyrer, hvilket kan have en negativ effekt på huden. Her er nogle af de råvarer, som bør indgå i en sund og varieret kost:

wearemad skin food super food bær fisk

AFTEN

Efter en lang dag på farten kan min hud i ansigtet godt blive lidt tør, men jeg syntes faktisk ikke problemet har været helt så slemt de seneste par uger hvor jeg har brugt produkterne fra Clarins. Når jeg renser huden om aften bruger jeg igen Water Comfort One-Step Cleanser efterfulgt af Extra-Comfort Toning Lotion. Derefter fjerner jeg eventuelle øjenmake-up rester med Instant Eye Make-Up Remover. Inden jeg afslutter med nat cremen fra Multi-Active serien, dupper jeg et par dråber Santal Face Treatment Oil, som er 100% plantebaseret, i ansigtet for at indkapsle fugten så huden er frisk og gennemfugtet til morgnen efter.

ENGLISH RECAP As I mentioned earlier this week skin, care to me is much more than just good products. A combination of the right products and nutrition really is key when in comes to healthy and beautiful skin. I recently incorporated a range of new products from Clarins in my skincare routine and I’ve over the past weeks really come to like the products. In the short video above I’m showing my new morning skincare routine.

Also I’ve put together a list of super foods/skin food that will help you get the right nutrition for your skin combined with your skincare. A varied diet is very important when it comes to getting the right vitamins, fibers, proteins, omega-3 facts and more.

Sponsoreret af Clarins

2 COMMENTS

 • Louise

  Dine billeder på bloggen er simpelthen så flotte! Hvilket kamera er anvendt?
  Dit blogdesign er også vildt pænt! Hvor kan det købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Louise
   Mange tak! Jeg bruger et Samsung NX1 kamera og layoutet på bloggen er købt på Etsy, det har dog ikke været helt problem frit og der er stadig lidt fejl i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING WEAR