QUILTED BOMBER

VINTAGE LAMP

wearemad cottex lamp lampe dba

DET ER endelig (endelig!) lykkes mig, at finde en svensk Cottex lampe i guld med marmor fod. Lampen blev afleveret på min adresse i morges af sælgeren fra DBA, som var så venlig at tilbyde levering. Den populære lampe har været på min radar i snart 2 år, men hver gang jeg har fundet en i nærheden af Nørrebro er den blevet solgt for næsen af mig. Jeg har op til flere gange overvejet, at få et fragtfirma til at levere Cottex lamper placeret i Jylland, men er endt med at droppe idéen da lampen er så tung, at der skal to fragt mænd til at bære den op på 2. sal og fragtomkostningerne derfor ville overstige lampens pris. Nu står den den smukke lampe endelig i hjørnet i stuen og jeg kunne ikke være mere glad for mit nye genbrugsfund (…)

wearemad cottex lamp lampe 04

Jeg har brugt noget af torsdagen på at oprettet en DBA+ profil, hvor jeg kommer til at sælge ud af garderoben og hjemmet i weekenden. Ude i siden af bloggen finder I en lille widget med et direkte link til shoppen, hvor jeg allerede har sat et par ting til salg. DBA+ er DBA’s nyeste koncept, som tillader at man kan oprettet en rigtig shop med en række fordele, som f.eks. billig fragt, større synlighed og automatisk fornyelse af annoncer. Lige i øjeblikket tilbyder DBA at man kan prøve DBA+ gratis i en måned. Du kan læse meget mere om DBA+ her.

Sponsoreret af DBA

 

5 COMMENTS

 • Cecilie

  Ih er selv ved at lede ihærdigt efter den i guld 😀 Sig til hvis du vil sælge haha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Do

  Hej, har fundet en cottex lampe, men har ikke bil. Tror du det vil være muligt, at transportere den via en sækkevogn og tog? Hvor tung vil du ca skyde den til at være? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Do
   Jeg fik min leveret med et lastbil 🙈 Den er meget stor, uhandy og tung. Tror det vil blive en udfordring, at få den med i et tog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin lampe og hold da op et flot rum, din indretning er jo spot on! Jeg har efterhånden fulgt med et stykke tid og synes ikke jeg er stødt på billeder af dit hjem, måske det er noget du har lyst til at dele et par billeder af?

  Du må have en skøn påske!

  fuckingfreckles.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Mathilde
   1000 tak! Flere billeder af lejligheden er nok noget af det mest efterspurgte på bloggen, så jo det kan du tro! Jeg arbejder på sagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUILTED BOMBER