CALIFORNIA DREAMING

SELLING OUT

 wearemad ganni custommade ahlem

SOM JEG skrev i torsdags, så har jeg oprettet en DBA+ profil hvor jeg sælger ud af garderoben og hjemmet. I løbet af påsken, har jeg sat en masse ting til salg, som er klar til at skifte ejer. Jeg har allerede fået en del henvendelser og har haft travlt med at besvare dem, så umiddelbart går det ret stærkt med at få solgt ud. Det er både muligt at afhente og betale kontant, betale via mobilepay eller paypal og få sendt alt andet end møbler som almindelig brev. Jeg tror faktisk ikke der der det der ikke kan lade sig gøre. I kan finde et direkte link til min DBA+ profil ude i siden af bloggen eller klikke her for at besøge shoppen (…)

Som jeg også skrev i mit forrige indlæg om mit seneste lampekøb på DBA, så er DBA+ DBA?s nyeste koncept, som tillader at man kan oprettet en rigtig shop med en række fordele, som f.eks. billig fragt, større synlighed og automatisk fornyelse af annoncer. Lige i øjeblikket tilbyder DBA at man kan prøve DBA+ gratis i en måned, hvorefter abonnementet koster 29,- Du kan læse meget mere om DBA+ her

Udgivet i samarbejde med DBA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALIFORNIA DREAMING