#6 THINGS I CAN'T EVEN - IN PARIS

PARIS, MON AMOUR

paris mon amour 04


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Hermed lidt stemningsbilleder fra den bedste fødselsdagsweekend i Paris! Til de af jer som ikke lige fulgte med på Snapchat, så var destinationen altså hemmelig helt frem til gaten. Min kæreste havde printet boarding pass på forhånd, så vi blot skulle igennem security når vi ankom til lufthavnen. Det er faktisk ret vildt, at det kan lade sig gøre at komme så langt uden at vide hvor man skal hen! Efter vi havde drukket en øl i solen på terressen i terminalen, gik vi mod gaten hvor jeg blev mere og mere spændt for hvert skridt vi tog. Da vi bevægede os ud af den meget lange tunnel til F kunne jeg forsigtigt begynde at bruge udelukkelsesmetoden, da de fleste F-gate er EasyJet og sandsynligheden for, at destination derfor enten ville være London eller Paris ikke var til at overse. Jeg blev dog alligevel virkelig overrasket, da vi endelig stoppede foran gaten og der stod Paris på skiltet over os!

Jeg fik ikke brugt mit kamera så meget i weekenden, som jeg havde forestillet mig – hvilket måske i virkeligheden var helt ok. Vi havde travlt med, at gense byen fra de mange fortovscaféer, snakke og spise en masse god mad. Min kæreste havde booket et værelse på et lille hyggeligt hotel midt i Saint-Germain, hvilket er vores begges favoritområde i Paris. På min fødselsdag spiste vi middag (boeuf frites) på Boucherie Roulière ved Saint-Sulpice og drak en øl på et lille micro bryggeri ved siden af restauranten, før vi mætte og trætte slentrede hjem igennem de små gader til hotellet. (klik på continue reading for flere billeder)

Læs også: 48H In Milan: 17 Spots To Visit In The City

paris15

paris mon amour 03

paris13

paris mon amour 02

paris16

paris14

paris mon amour 01

 FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#6 THINGS I CAN'T EVEN - IN PARIS