#8 THINGS I CAN'T EVEN

24H IN MALMÖ SHOPPING & SLEEPOVER

wearemad malmø visitsweden 01


SPONSORED BY VISIT SWEDEN


Fredag tog jeg hul på weekenden i Malmö med shopping, god mad og en enkelt overnatning på Carion Hotel & Congress Malmö Live. Hotellet ligger et stenkast fra Malmö banegaard og må have en af de smukkeste udsigter i byen med sine 25 etager, som kan nydes fra toppen på hotellets Skybar og i restauranten Kitchen&Table. Jeg tror det må være omkring 10 år siden jeg har sidst har været over sundet og besøge den Skånske hovedstad, hvorfor jeg også var ret spændt på at gense byen.

Læs også: Outlet Shopping: The Insider, Neumünster

malmo03Fredag morgen mødtes jeg med VisitSweden i lufthavnen. En paskontrol, en kort togrejse (25 km helt præcis) og 5 minutters gang senere var jeg velankommet i Malmö og tjekket ind på 20. etage på Carion Hotel & Congress Malmö Live.

wearemad malmø visitsweden 04Vi startede dagen med frokost (eller lunch, som det jo hedder på svensk) på fiskerestauranten Johan P, som ligger i en lille sidegade til Lilla Torg i Malmö. Efter en god frokost bød programmet på shopping i Malmö’s mange butikker. Blandt favoritterne var butikken AB Smöland, som er en gigantisk koncept butik midt på Södre Förstadsgatan. Butikken har visse ligheder med min yndlingsbutik Merci i Paris, men med et bæredygtigt retail koncept indenfor livsstil, beklædning, indretning og restaurant. 

malmo15Ingen Malmö uden fika, her i form af en økologisk kardemommesnegl fra AB Smöland.

malmo14Butikken byder på mange anderledes kundeoplevelser, husets 1. sal rummer bl.a. et kreativt værksted hvor man f.eks. kan customize et af sine køb, printe en plakat til væggen derhjemme eller kaste sig ud i et DIY projekt baseret på butikkens inspirerende sortiment. I bund og grund er det kun fantasien der sætter grænser. Se 3. billede over til højre. 

wearemad malmø visitsweden 02Efter at have gået Malmö’s gader tynde gik turen tilbage til Carion Hotel & Congress Malmö Live, hvor vi havde booket bord på Kitchen&Table på hotellets øverste etage et par timer senere. Jeg havde haft svært ved at begrænse min pakning (…) og havde derfor medbragt 2 små jakker, at vælge imellem til aftenens middag. Min nye guldjakke fra Munthe og goto army jakke fra Topshop. Iført guldjakke og med udsigt over Øresund og Malmö, startede vi med Malmhattens i hotellets Skybar, hvorefter Kitchen&Table på bedste vis imponerede med det lækreste mad jeg længe har smagt. Til forret spiste jeg en velsmagende lille falafel-ret med kulgrillede majs, hvorefter jeg bestilet en højreb med fries og bearnaise til hovedret og en dele mac & cheese on the side. I kan se et billede af min hoveddret her. Træt og mæt på oplevelser og mad tog jeg ved midnat elevatoren de 5 etager ned til mit værelse og hoppede på hovedet i seng. 

malmo07Lørdag vågnede jeg op til ef af de mest overdådige morgenmadsbuffeter længe. Hver morgen omdannes hotellets anden restaurant Eatery Social Taqueria, som senere på dagen skifter menukortet ud til et mexicansk, til morgenmadsrestaurant for hotellets gæster med alt hvad hjertet kan begære.

wearemad malmø visitsweden 03Der er tænkt over detaljerne i restaurantens mexikansk-inspirere indretning, med flere små kroge hvor gæsterne kan nyde morgenmaden i ro og mag.

malmo18Efter morgenmaden begav vi os i strålende solskin atter ud i Malmö’s gader, hvor der var tid til et par timers shopping inden toget gik tilbage mod København. Jeg forelskede mig i disse cool sneakers fra Adidas i multibrand butikken Aplace på Davidhallsgatan. Derudover blev det selvfølgelig ti besøg hos svenske favoritter som Lagerhaus, Granit, Norrgavel, H&M og Designtorget.  

wearemad malmø visitsweden 05 Det var et glædeligt gensyn med Malmø og jeg kan varmt anbefale, at tage sig lidt ekstra tid i byen med en enkelt overnatning. Prisen for et dobbelt værelse på Carion Hotel & Congress Malmö Live er 868 DKK pr. nat hvis man booker igennem Hotels.com (normalpris 1424 DKK) og en togbillet oversundet fra København koster omk. 100 DKK. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#8 THINGS I CAN'T EVEN