MY OH MAY

BALI GUIDE: ASTAGINA RESORT, SPA & VILLAS

wearemad astagina seminyak 01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Efter at have kigget alle billederne igennem fra Bali, har jeg besluttet at inddele dem i kategorier. Da jeg kort (2 dage for at være helt præcis) besøgte Bali i november sidste år, gik det hurtigt op for mig at jeg skulle tilbage og opleve øen igen. Til forskel fra sidst ramte vi denne gang begyndelsen af højsæsonen, som strækker sig fra april til august, hvilket klart kunne mærkes på mængden af turister og køer sammenlignet med mit forrige besøg. Ikke at det betød så meget for os udover lidt ekstra lange køer på vejene og lidt flere mennesker på restauranterne. 

Første stop var Astagina Resort, Spa & Villas, som havde inviteret os til at bo i en af deres 2 etagers luksusvillaer i et par dage. Resortet ligger gemt væk i en lille frodig oase for enden af en smal sidegade, til det ellers ret turistede område Double Six i Seminyak, ikke så langt fra stranden. Resortert fungerer som hel almindelig hotel med værelser med eget køkken centeret omkring et lækkert poolområde med sun beds og poolbar. I resortets “baghave” finder man en række luksusvillaer med private pools fordelt via små hyggelige grønne stier. 

Læs også: Thailand: Banyan Tree, Phuket

astagina14wearemad astagina seminyak 02Vores 2 etagers villa med privat pool og terresse.

wearemad astagina seminyak 03bali flower
wearemad astagina seminyak 04View over poolområdet, som var roligt og afslappende. 

wearemad astagina seminyak 05

Planlægger man at bo på Astagina Resort, Spa & Villas vil jeg klart anbefale, at gøre det for at booke en af luksusvillaerne, som giver mening hvis man f.eks. er en familie, 2 kærestepar eller en gruppe veninder. Hvis man blot ønsker et helt almindeligt hotelværelse, er Astagina på niveau med et hvilket som helst andet hotel af bedre standard. Sørg for at få hotellet til at arrangere pick-up ved ankomst, da det kan være ret kaotisk og lettere umuligt, at skulle finde en taxa fra lufthavnen som ikke forlanger overpris.

Book en villa på Astagina Resort, Spa & Villas via Hotels.com fra 578 DKK pr. nat

2 COMMENTS

 • Det ser SÅ lækkert ud, og jeg kunne enormt godt tænke mig at tage til Bali. 🙂 Glæder mig til at se flere billeder fra din tur. Jeg er i øvrigt vild med din stil i billederne.
  Nikoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Nikoline
   Mange tak! Det er også et af de mest fantastiske steder jeg har været 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY OH MAY