DENIM FLARE

RUNNING ON LOVE

SPONSORERET af Renault 

TANKEN OM at pakke bilen på en lun sommerdag og køre ud i det fri, er noget af det jeg savner allermest ved ikke at have en bil. At kunne køre hvorhen man ønsker, hvornår man ønsker, må være den ultimative frihedsfølelse. Min kæreste og jeg taler ofte om, at anskaffe en bil, men hver gang bliver vi enige om, at det simpelthen ikke ville give mening i forhold til at få brugt bilen nok. Vi har begge kort til job på cykel og vores lejlighed ligger centralt placeret på Nørrebro. Dog savner jeg friheden, bekvemligheden og det hyggelige ved at have en bil, som kan danne rammer for nye oplevelser sammen. Der kan være noget virkelig afslappende og afstressende ved, at køre bil. Og så skal man ikke glemme de mange gode samtaler man kan have i en bil. Bilen kan være en ret unik mulighed for, at være sammen på en helt anden måde uden alt for mange forstyrrende momenter, i en ellers travl og stresset hverdag. Arbejde og teknologi fylder enormt meget hjemme hos os, så for mig er der noget virkelig tiltalende ved at kunne sætte sig ind i en bil og sammen køre på landet eller ud i naturen og tale om alle de ting, man ellers ikke lige får sagt i farten. 

En undersøgelse fortaget af Renault Danmark viser, at 80% af danske par bruger tiden i bilen på at tale sammen. Jeg ved ikke hvad de resterende 20% laver? Sidder stille uden at sige noget? I virkeligheden kan det jo også være rart bare, at være stille sammen. Undersøgelsen viser nemlig også, at det er det at være sammen i et lukket rum uden alt for mange forstyrrelser, som mange sætter pris på når de kører bil. Læs mere (…)

Med kampagnen Running on Love sætter Renault fokus på kærligheden med en specialudstyret Renault Megane, som har et kærlighedsbarometer, der lytter til samtalerne, installeret i bilen. Så længe samtalen har en rolig og kærlig tone, fyldes barometeret med kærlighed og bilen kører. Hvis kærlighedsbarometret derimod registrerer høje, skingre toner eller stilhed, aftager bilen gassen, bilen stopper og turen er slut. Med andre ord er den nye Renault Megane bilen der kører på kærlighed. Det er da lidt sødt. I kan se den sjove video med parene, som skal prøvekøre kærdlighedsbilen herunder. Hvordan bruger I bilen som samtalerum?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM FLARE