BLACK ON BLACK

TRIBECA NV

wearemad earlybird tribeca 01

SPONSORERET af Early Bird

I MANDAGS var jeg forbi Tribeca NV på Nørrebro, som længe har været på min bucket list over restauranter jeg gerne vil besøge i København. Restauranten ligger ikke langt fra hvor jeg bor, så det er egentlig ret utroligt, at jeg ikke har været forbi før. Bordet havde vi booket igennem Early Bird, som netop har lanceret en ny app hvor man let kan følge med i ugens restaurant tilbud. Hvis I ikke allerede kender konceptet, så tilbyder Early Bird borde på en række restauranter i København og Århus med 1/3 skåret af prisen. Man booker bordet på dagen efter først til mølle princippet, hvorefter man betaler med det samme og får tilsendt en bekræftelse på SMS, som man viser i restauranten når man ankommer.  

earlybird tribeca 11

Tribeca NV er Little Italy møder Nordlædervest. Restauranten ligger godt gemt væk i en baggård på ydre Nørrebro. Ved første øjekast virker der lidt rodet i gården, men det går hurtigt op for en, at det er rod på den hyggelige måde. Da vi ankommer vimser tjenerne rundt og smiler venligt og på taget af et udhus i gården er der dækket et smukt langbord, hvor en fotograf er i færd med, at fange stemingen og det smukke aftenlys. En tjener fortæller os, at de har Meatless Monday på taget, som er en del af deres Social Dining koncept, og viser os hen til vores bord i gården.

earlybird tribeca 06

Vi havde bestilt en treretters menu via Early Bird, som allerede er angivet på forhånd når man booker sit bord. Vi bestiller drikkevarer, 2 glas kolde chardonnay, og 15 minutter senere bliver første ret serveret. En antipasti serveret på et rustik skærebræt bestående af gedeostcreme, parmesan, økologisk bresaola, stegte sardiner, grillet aubergine og hjemmelavet grissini med lækker friskbagt foccacia med rosmarin. 

wearemad earlybird tribeca 02

Med plads mellem retterne var der god tid til pauser hvor vi kunne nyde stemingen og ikke mindst vejret. Selvom vi efter planen kun havde bordet i 2 timer, havde vores tjener ikke travlt med at få os hurtigt igennem – hvilket var rart, da jeg ikke ved noget værre end når man næsten ikke når at synke maden før næste ret står på bordet. Da hovedretten bliver serveret præsenterer tjeneren os for en lækker økologisk majskylling med ærtemayo og nye kartofler (se øverste bilede).

earlybird tribeca 03 

Vores desert bestod af en jordbær-rababer trifle med mandel knas, mascarponecreme og mynte. En fin lille, ikke for sød, ret til at afslutte en perfekt majaften i København. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af Early Bird, som nu endda er blevet nemmere end nogensinde før med den nye app. Det er heller ikke sidste gang jeg besøger Tribeca NV, for jeg bliver nødt til at prøve deres pizze samt et af deres Social Dining events på det hyggelige tag!  

earlybird tribeca 15

*

ENGLISH RECAP Monday night I booked a table at Tribeca NV in the Nordvest area of Copenhagen. I got the table though the new Early Bird app, which gives you a 1/3 discount off a preset menu on a range of restaurants in Copenhagen and Aarhus. I’d wanted to try out Tribeca NV for a while and now I can safely say, that it wasn’t my last time. The food, location and service was excellent! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK ON BLACK