MISSING THE SUN

BALI GUIDE: UBUD

wearemad ubud 07


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er svært ikke, at komme til at savne smukke Bali efter at gense alle billederne. I denne guide vil jeg dele tips til Ubud, hvor vi kørte til en søndag. I kan finde mine de andre to guides her Top 5 Bali Beaches og Astagina Resort, Spa & Villas

Der er ret mange turister i Ubud, så det kan anbefales at gøre sit forarbejde og planlægge sine udflugter tidligt om morgnen eller søge mod mindre populære steder i området. Ubud består af 14 små byer centeret omkring skov og rismarker – hvilke Ubud især er kendt for. Men der er også mulighed for, at besøge smukke templer dateret helt tilbage til det niende århundrede, den fortryllende Monkey Forest, som huser i hundredevis af aber, trekking stier og meget mere.

Allieret med vores driver satte vi en søndag formiddag kurs mod skoven og de grønne rismarkerne i Ubud. Ubud er Bali’s holistiske yoga spot numero uno og er et kendt tilflugtssted for backpackers, kunstnere og yoga entusiaster. Første stop på vejen var Alchemy, som er en raw/vegansk restaurant med indbygget helsebutik og holistisk healing klinik, vi var blevet anbefalet.

Læs også: West Phuket

wearemad ubud bali 03

wearemad ubud 16Jeg bestilte en lækker zoodle (squash nudler) salat med avocado og melonjucie og Mie blandede sin egen acai bowl med chiafrø. Helt sikkert anbefalesværdig hvis man er på de kanter! 

wearemad ubud bali 06Hunde er velkomne de fleste steder på Bali og alle fortorv og trapper er udsmykket med de smukkeste ofringsgaver med blomster, røgelse, kiks og slik til guderne.  

wearemad ubud 13På vej ud til en af de mange risplateauer tog vores driver os forbi en lille Kopi Luwak plantage, hvor der var mulighed for at smage den specille (…) kaffe. Jeg smagte ikke på kaffen, men kigge i stedet på den smukke udsigt udover marker og skov. (Note: Personligt kan jeg ikke stå inde for dyrenes velfærd på Kopi Luwak plantagerne, uden at have sat mig yderligere ind i forholdene)

wearemad ubud 03

wearemad ubud 08

wearemad ubud bali 01Da Ubud er placeret 200m over havoverfladen er klimaet lidt anderledes end ved kysten. Her kan blive lidt koldere om aftenen og så regner det en hel del, hvilket vegetationen nyder godt af. Det gør dog ikke så meget, at det regner lidt ind i mellem, da det faktisk kan føltes helt forfriskende i det trykkende og fugtige klima. 

wearemad ubud 11

wearemad ubud bali 05

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISSING THE SUN