BALI GUIDE: UBUD

NEW CÉLINES

weamread celine cathrine

SPONSORERET af SmartBuyGlasses

JEG ER blevet ret glad for mine nye solbriller fra Céline, som jeg klikkede hjem fra SmartBuyGlasses et par uger tilbage. Modellen, Cathrine (navnesøster), minder lidt om mine klassiske Ray-Bay Wayfarer solbriller størrelsemæssigt, men jeg syntes alligevel, at de kan noget andet. Jeg er vild med ombre effekten i stellet, som skifter fra mørk grøn til tortoise og så passer de rent faktisk til det meste i min garderobe. Selvom priserne allerede er ret fornuftige på SmartBuyGlasses, så tilbyder de faktisk yderligere 10% til alle studerende her.

*

ENGLISH RECAP Meet my new Céline sunnies, which I clicked home from SmartBuyGlasses a while back. I think the model Cathrine have some similarities with my classic Ray-Bay Wayfarer’s size wise, but the ombre effect just gives a bit more edge. They literally goes with almost everything in my wardrobe. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALI GUIDE: UBUD