SUMMER SKIRT

YSTAD SALTSJÖBAD

wearemad ystad maria nila 02

TIRSDAG EFTER jeg var landet i København mødtes jeg med Maria Nila Stockholm til brunch på Verandah i København, hvorefter vi satte kurs mod svenske Ystad Saltsjöbad med udsigt til 24 timers ren afslapning. Jeg kunne se frem til mit første besøg på Ystad Saltsjöbad og forventningerne til stedet var allerede ret høje inden ankomst. Jeg har kun hørt godt om den lille perle på den sydsvenske kyst og glædede mig derfor til, at opleve Ystad på egen krop (Læs mere)

wearemad ystad saltsjöbad maria nila 09

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links 

Efter at være checket ind tirsdag eftermiddag var der tid til, at hoppe i poolen og udforske spa-hotellet inden aftenens middag i restauranten på hotellet. Maria Nila Stockholm havde sørget for, at der ikke manglede noget under opholdet, hviket inkluderede lækre produkter fra den nye HEAL vegan linie, lækker mad og kølige sommerdrinks. 

wearemad ystad saltsjöbad maria nila 01wearemad ystad saltsjöbad maria nila 14

Ystad Saltsjöbad er ligeså smukt og gennemført, som jeg havde håbet og det lækre spa-hotel var med til, at danne rammerne for 24 perfekte timer på den sydsvenske kyst. Jeg kan klart anbefale, at booke et ophold – det er ihvertfald ikke sidste gang jeg besøger stedet. 

wearemad ystad saltsjöbad maria nila 03wearemad ystad saltsjöbad maria nila 04wearemad ystad saltsjöbad maria nila 04wearemad ystad saltsjöbad maria nila 10wearemad ystad saltsjöbad maria nila 05

Min nye stribede kjole fra ASOS matchede rammerne på det svenske badehotel i det hyggelige orangeri ved poolområdet inden middagen med udsigt til havet.

wearemad ystad saltsjöbad maria nila 16wearemad ystad saltsjöbad maria nila 15 *

ENGLISH RECAP After my return to Copenhagen, I meet uo with Maria Nila Stockholm at Verandah for brunch Tuesday before leaving for Ystad Saltsjöbad early afternoon. I’d heard so much about Ystad Saltsjöbad, som my expectations were already high before arrival. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER SKIRT