TASTE OF SUMMER: LILLET VIVE

STRAW OBSESSION

wearemad strawbag sensi studio etsy

//vintage bag ETSY //bucket bag MANGO //checked tote SENSI STUDIO (SALE) //green tote SENSI STUDIO (SALE)

JEG HAR efterhånden erkendt, at jeg har en ting for jakker og overtøj generelt. Jeg har nævnt det et par gange og jeg har lært, at acceptere mit samler-gen indenfor denne beklædningskategori. At besættelsen skulle sprede sig til strå- og flettede tasker, havde jeg umiddelbart ikke set komme. De fylder om noget mere i garderoben end jakker og overtøj og er vel i og for sig ret sæsonbetingede. Hvoromalting er, så er stråtaskesamlingen en voksende realitet. Siden jeg var på Bali i april, har jeg erhvervet mig hele 4 nye stå- og flettasker, hvor seneste køb er denne skønhed fra Truss NYC. Jeg har netop fundet mig selv begravet 12 sider inde i Etsy’s Vintage Straw Bags kategori, hvorfor dette indlæg opstod – I må da give mig ret i at de er fine ikke?

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

*

ENGLISH RECAP 12 pages into Etsy’s Vintage Straw Bags category, I just realised I might have a thing with straw bags. Since I bought 4 of them since April, I think it’s safe to say that I’m hooked. The most recent addition to my growing collection is this beauty from Truss NYC. I mean, how can you not?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASTE OF SUMMER: LILLET VIVE