BASKET CASE

FESTIVAL DIARY: #RF16

wearemad roskilde festival 16 05

Jeg endte alligevel med, at få min festival, selvom jeg (igen i år) var lidt sent ude ift. til billetter. Fredag eftermiddag tog et vennerpar og jeg mod pladsen for, at mødes med min kæreste, som havde været på festivalen siden onsdag. Klokken 16 bestilte vi den første fadøl, gruppen af venner blev gradvist større, som folk stødte til i løbet af aftenen og alt var perfekt. Efter at have danset natten væk, trak min kæreste og jeg stikket, efter et mislykket forsøg for at komme op i pitten til James Blake, og hoppede i seng i vores telt i Get A Tent Central. Da det som bekendt ikke var bagende varmt, lykkedes det os faktisk at sove længe lørdag, hvilket resulterede i, at vi startede dagen med en flæskestegstoast i Food Court ved 13 tiden.

wearemad roskilde festival 16 rf16 01

Det tog et par timer, at komme op i gear igen ovenpå fredagens strabadser, men efter en lur, en spaghetti bolo, et par koncerter og ditto fadøl, blev vi alligevel kørende igen et par numre inde i New Order koncerten. Det var egentlig meningen, at vi ville have taget hjem efter New Order, men efter koncerten var stemingen så høj, at vi besluttede os for, at blive og høre MØ færdig på Orange. En beslutning jeg bestemt ikke fortyder. 

wearemad roskilde festival rf16 04

MØ gjorde bestemt ikke stemingen mindre god, så efter koncerten overvejede vi et kort øjeblik, at blive til Minds Of 99 og slutte af med LCD Soundsystem (som uden tvivl ville have været episk). Vi blev dog enige om, at vi hellere måtte være ansvarlige og vende snuden hjem, da vi havde en barnedåb søndag formiddag. 

wearemad roskilde festival rf16 02

Det blev til 2 helt fantastiske dage på RF16 og jeg er, så glad for at det alligevel lykkes mig at komme af sted. Fredag formiddag nåede jeg lige, at hente mine nye Aigle gummistøvler, som jeg havde klikket hjem fra Sarenza nogle dage forinden. De er helt bløde i skaftet, så de kan foldes sammen i en lille medfølgende pose, så ikke fylder så meget. Ideelle til lejligheden og jeg endte med slet ikke, at skifte fodtøj hele festivalen. Get A Tent Central, som ligger lige bag Orange Scene, var super ren og lækker, og helt sikkert et sted jeg godt kunne finde på at overnatte igen.

wearemad roskilde festival rf16 03 HIGHS
– Når man bliver spurgt om ID i baren. Yes! (Det var muligvis sagt i sjov… Det er min kæreste og jeg stadig lidt uenige om)
– MØ på Orange Scene.
– Når New Order slutter koncerten af med Joy Divisions “Love Will Tear Us Apart”.
– At smil smitter.
– Når man taber sin sweater, ring og ørering i løbet af fredagen, men finder det hele igen. 
– Flæskestegssandwich. Både Meyers og den grillede version fra TOAST i Food Court var spot on. 
– At der generelt bare er virkelig meget love på RF.
– Fadøl.

LOWS
– Tissekøer.
– At 2 dage slet ikke er nok måltider til, at smage alt det mad man gerne vil.
– Når man brænder tungen på spagetti bolo’en og stadig kan mærke det dagen efter.
– Når man går i baren for, at købe øl, men glemmer at få dem med efter man har betalt.
– De koncerter man gerne villa have overværet, men missede.


ENGLISH RECAP I ended up getting my festival after all, although I (again this year) was a little late ticket wise. On Friday afternoon a couple of friends and I left for the Roskilde Festival to meet up with my boyfriend, who had been at the festival since Wednesday. At 4PM we ordered the first beer and a the evening continued, the group of friends gradually increased as people tagged along and everything was just perfect. After we’d danced the night away, my boyfriend and I called it a night after a failed attempt to in the pit to James Blake, and jumped into bed in our tent in Get A Tent Central. Since the weather wasn’t too hot, we succeeded to sleep in the the next morning, which resulted in a late breakfast at Food Court at 1PM. It took us a couple of hours to get back up on the hores, but a nap, a spaghetti bolo, a few concerts and beer later, our Roskilde game came back a few songs into the New Order concert. We actually meant to go home after New Order, but after the concert we could’t get ourselves to leave just yet, so we decided to stay and hear MØ at Orange Stage. A decision I do not regret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASKET CASE