NEW RATTAN BENCH

LATELY #21

wearemad lately munthe custommade

EN UGE er gået, og lidt til, siden sidste lately opdatering. Som bekendt, kom der jo lige en festival i vejen forrige weekend, som bød på et lille RF16 resumé her. Ugen har primært stået på job og ikke nær så mange blogrelaterede ting, som sædvanligt – der er gået sommerferie i den på bureauerne og kontorene i København. Apropos ferie, så var det også ugen hvor min kæreste og jeg endelig bookede vores ferie til Sicilien og jeg har svært ved, at vente til august.   

^^ Det har indtil videre været sweater weather i juli, men Sneglen og jeg fandt alligevel en plads i solen, på en bænk ude foran Atelier September. 

wearemad matcha bar

Jeg spiste velsmagende matcha rools i rispapir på Matcha Bar i selskab med Pierre Fabre og A-Derma.

wearemad truss nyc

Og fandt smukke blomster i regnen på Nørrebrogade samt luftede min nye(re) yndlings taske fra Truss NYC.

wearemad home

Et detaljebillede fra vores stue med en smuk buket fra Posy.

wearemad custommade stella mccartney

Jeg spiste morgenmad med Custommade og en god håndfuld af mine yndlings blogkollegaer og tog et par nye espadrilles fra Stella McCartney i brug.

wearemad rodarte breakfast pizza

Min Rodarte t-shirt endte sit korte liv umiddelbart efter, at den have sneget sig med i en 40°vask med et par røde shorts (host) samt guilty pleasure morgenmad a la english breakfast pizza, som jeg har lavet en opskrift på her.

 Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

*

ENGLISH RECAPweek has passed, and then some, since my last lately update. A festival got in the way, which resulted in a small summary of RF16 here. The week has primarily been about work and not nearly as much blog related stuff, as usual – Copenhagen is officially on summer vacation mode. Speaking of vacation, it was also the week when my boyfriend and I finally booked our holiday to Sicily and I really can’t wait until August to be honest.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW RATTAN BENCH