OCCASIONAL WEAR

5 THINGS TO DO IN THE SUMMER RAIN

wearemad sparkz fars dreng

EFTER HVAD der snart føltes, som en evighed af sammenhængende uger med regn er min tålmodighed så småt ved, at være brugt op. At dømme udfra vejrprognoserne, så kan vi dog se frem til minimum en uges halvtraveligt sommervejr endnu med regn, regn og, ja du gættede det, mere regn. Derfor har jeg fundet 5 gode bud på, hvordan du kan udnytte de våde sommerdage bedst muligt uden, at gå helt ned på manglen af sol, rosé og lune sommeraftner. 

SPIS MORGENMAD PÅ FAR’S DRENG
Et af mine favorit morgenmadssteder i København er Far’s Dreng, hvor jeg som regel altid bestiller Sønnikes Signaturret med avocado, æg  og emmentaler (afbilledet). Den lille café har kun 2 borde udenfor, så den er rent faktisk ideel til når vejret egner sig bedre til, at være indendøre. 
Far’s Dreng, Ny Adelgade 7, 1104 København K

JOMO
Nyd at du ikke behøver, at have FOMO. Hvis de lange sommerafter ikke indbyder til rosé i aftensolen med vennerne, så slap af derhjemme med et glas vin og en god bog under et tæppe. Jeg er netop gået i gang med Forestillinger om Ana Ivan af Mikkel Rosengaard, som handler om en ung dansk forfatteraspirant der møder den spændende rumænske kunstner og matematiker Ana Ivan i Brooklyn, NYC.

BINGE WATCH
Der er ikke noget bedre end, at se serier i regnen. Min seneste obsession er Stanger Things, om 4 unge drenge og den enes forsvinden, i en søvnig amerikansk by engang i 80’erne. Allerede efter første afsnit, viste Stranger Things sig, at være serien, som jeg ikke vidste, at jeg ikke kunne leve uden. Den har det hele: spænding, stemning, gys og mystik. 
Stranger Things, Netflix.

TAG I BOTANISK HAVE
Hvis sommeren ikke vil komme til dig, så må du komme til sommeren. Søg mod varmere himmelstrøg i de tropiske drivhuse i Botanisk Have, hvor luftfugtigheden og udvalget af palmer er en sydlandsk ferie ø værdig. Mon nogen ville opdage hvis man sneg en Aperol Spritz med?
 Øster Farimagsgade 2C, 1353 København K.

BAG EN CRUMBLE
Crumble hører årstiden til og smager næsten bedst på en våd sommerdag. Du kan finde min opskrift på en bitter sød symfoni af havre, brombær og rabarber crumble her.

*

ENGLISH RECAP The summer weather in Denmark has been absurd this year and after, what feels like forever, I’ve had about enough of rain. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCCASIONAL WEAR