MIL16

MIL16 X MYNEWPIECES

wearemad musik i lejet pieces MIL16 01SPONSORED by Pieces

TORSDAG VAR jeg til Musik I Lejet, eller MIL16, med Pieces. Vi kørte nordpå torsdag eftermiddag i Pieces fine prikkede bobble, som muligvis er den mest nuttede bil jeg nogensinde har set. Tisvildeleje er jo bare helt vildt hyggelig og med festivalpladsen placeret forenden af hovedegaden, helt nede på stranden, bliver der ikke meget mere feriestemning over det. (Læs mere)

wearemad musik i lejet pieces 07

Vi startede med en kold fadøl i solen, hvorefter vi spiste aftensmad i MAD TRUCK, som serverede lækre brisket burgere i en fluffy brioche bolle og salat bowls med kål og sorte bønner. 

wearemad musik i lejet pieces MIL16 02Sammenlignet med eksempelvis Roskilde Festival, er Musik I Lejet er en lille bitte festival. Pladsen var langt fra fyldt op, da vi ankom hen af eftermiddagen. Som aftnen skred frem var det, som om strandgæsterne og beboerne i de omkringliggende sommerhuse vågnede op og stimlede sammen foran strandscenen, med kolde øl, rosé og burgere i favnen. 

wearemad musik i lejet pieces 04En af fordelene ved, at festivalen er lille er, at man konstant møder venner og bekendte på pladsen. Her catcher jeg op med min gamle veninde Rebekka fra RebekkaRebekka. Pieces stod for mit festival-outfit, som bestod af en virkelig cool midnats blå bomber jakke og en fin ternet skjorte, som jeg havde bundet om livet. 

wearemad musik i lejet pieces 05wearemad musik i lejet pieces MIL16 04Christine og Rebekka foran den orange væg og min brisket burger 2 sekunder inden jeg satte tænderne i den.

wearemad musik i lejet pieces 02wearemad musik i lejet pieces 14*

ENGLISH RECAP Thursday I went to Musik I Lejet, or MIL16, with Pieces. We drove north Thursday afternoon in Piece’s cute dotted bobble, which is possibly the most adorable car I’ve ever seen. Tisvildeleje is so cosy and with the festival site located at the end of the main street, directly on the beach, the holiday and summer feeling couldn’t have been more present.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIL16