CHECKS AND DENIM

LATELY #22

wearemad skåne ødegaard lately 01

JEG FØLER allerede, at jeg kan mærke skiftet mellem sommer og sensommer. Vi sover med åben altandør hele sommeren, men de sidste par nætter er jeg vågnet og har måtte putte mig længere ned under dynen. Måske er det bare vinden der er skiftet? Det siger min kæreste. Jeg glæder mig til, at vi om et par uger tager til Sicilien, hvor sol og varme venter på os. Jeg glæder mig også til, at holde ferie! Men selvom jeg har arbejdet en del de sidste par uger, så har jeg alligevel nydt de sidste weekender og eftermiddage i juli fuldt ud. Her er et lille udpluk.

^^Jeg var i Sverige og kigge på ødegård med min kærestes familie. Det er lidt af et projekt, at skulle købe sådan et sted, men jeg håber, at alt flasker sig og min svigerfar snart kan kalde sig ejer af et helt fantastiske sted – som jeg selvfølgelig nåede, at blive meget forelsket i. 

wearemad broste altan rattan bænk lately 01

Jeg flyttede lidt om på altanen for, at få plads til vores nye smukke rattan bænk fra Broste Copenhagen. Jeg er dog endnu lidt i tvivl om farverne på tekstilerne der til. Jeg kunne måske godt tænke mig noget lidt mere afdæmpet end farverne jeg viste på Snapchat (kat_wearemad). Jeg giver en update af soveværelse (se under) og altan når jeg har besluttet mig.

wearemad gucciprinceton lately 02

Jeg fik shoppet en del udsalg… Blandt andet min nye blå ternede kjole fra Stories og et par gyldne slides fra Gucci, som jeg dog måtte betale fuld pris for – fragten var til gengæld gratis! Nu har jeg shoppe stop indtil vi skal på ferie. Ps. Jeg har fundet en Gucci outlet på Sicilien…

wearemad pasto pesto persille bigoli 05

Jeg lavede den lækreste cremede pasta pesto med hjemmerørt frisk persillepesto med cashewnødder. Find opskriften her.

wearemad barburrito lately 01

Min kæreste inviterede mig på Barburrito, som var mindst ligeså godt, som det plejer. Jeg fik braised veal burrito, ingefær mojitos og en mezcal til, at tage videre til havefest på. Og så har jeg kørt rundt i verdens fineste bobble! 

wearemad broste sengetæppe lately 01

Jeg bestilte nyt sengetøj og sengetæppe fra Broste Copenhagen i de smukkeste farver. Jeg tager nogle billeder af resultatet og laver en update på soveværelses- og altan situationen, så I kan se hvordan det hele kommer til at se ud. 

wearemad frittata lately 01

Det lykkedes mig at stave frittata forkert 2 gange på Snapchat, men det endte lykkeligt med en lækker opskrift på sommerlig frittata med nye kartofler, ærter og gedeost. Find opskriften her. Og så fandt jeg endnu et udsalgsfund i Stories, nemlig den smukke asymetriske kjole med blomsterprint. 

wearemad musik i lejet pieces 05

Solen gik ned over bugten til Musik I Lejet, som stadig fæstner sig fast i erindringen, som værende den hyggeliste festival jeg har været til. Det bliver med sikkerhed et glædeligt gensyn i 2017.

*

ENGLISH RECAP I already feel the change between summer and late summer. Maybe it’s just something I’m telling myself. But I can’t help looking forward to our vacation on Sicily in two weeks. Even though I’ve been working a lot the past week, I’ve still managed to enjoy some free time. There’s a small recap.

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKS AND DENIM