POOL SLIDES

A SMALL BEDROOM UPDATE

wearemad bedroom update broste copehagen 01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Jeg havde egentlig forestillet mig, at jeg ville slå min soveværelses- og altan update sammen i et indlæg. De to “rum” ligger i forlængelse af hinanden og det gav derfor mening, at dele billederne i et sammenhængende indlæg. Jeg har nu alligevel valgt, at dele updaten i to separate indlæg. Mest fordi altanen endnu ikke helt færdig og så endte jeg med, at have rigeligt med billeder til, at soveværelset kunne stå alene. Billeder fra vores lejlighed er noget af det mest efterspurgte på bloggen, så det er vist på høje tid, at I får et lille kig ind i soveværelset – og en update på hvordan det ser ud i sommeren 2016.

Læs også: Moss Green & New Interior Investment Pieces

wearemad bedroom update 14Betrækkene på de store puder bliver jævnligt skiftet ud med nye farver alt efter humør. De lyserøde har jeg selv syet. De mindre grå pudebetræk med struktur er fra Søstrene Grene og pudebetrækkene til hovedepuderne er fra Broste Cpenhagen.

wearemad bedroom update broste copehagen 03Bag døren hænger hverdagstaskerne på knager fra Muuto (se øverst) og morgenkåben hænger på en smart lille dørkrog fra Lagerhaus. Det grå tæppe ved siden er vævet i læder og tekstil og kan købes her.

wearemad bedroom update 15wearemad bedroom update broste copehagen 04Sengegavlen har min svigerfar sat sammen af gamle gulvbrædder og spejlene på væggen er fra IKEA.

wearemad broste sengetæppe lately 01wearemad bedroom update broste copehagen 05Sengetøjet er fra Broste’s nye Broste Classics serie (kan købes her og her) og det smukke tunge quiltede sengetæppe i velour kan købes på udsalg her.

wearemad bedroom update 21

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POOL SLIDES