LATELY #23

HIGH STREET

wearemad zara velvet jacket trf

//jacket ZARA

JEG TROR ikke havde overvejet denne brune velour jakke, hvis ikke jeg havde spottet den i butikken og prøvet den på. Den ser umiddelbart ikke ud af så meget på billederne online, men den var helt perfekt da den hang i butikken. Det virkede forkert, at købe den med to ugers sol og sommer i sigte, men mon ikke den vil være egnet til det danske septembervejr når jeg er retur.

ENGLISH RECAP I wouldn’t have looked twice at this brown velvet jacket online, but when I tried it on in the shop it was love at first sight. The fit and feel is just perfect for fall, but it didn’t seem right to get it before I left for two weeks of sun and temperatures above 30°. I’m sure it’s going to be just right when I’m back.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #23