DOWNTOWN

FROM CPH TO LAX

wearemad la the standard downtownJEG ER landet i LA og byen er vitterligt fantastisk! Desværre er al logistikken ikke helt gået, som forventet. Efter at have tilbragt næsten 3 timer i immigration i LAX sent mandag aften, kom vi ud til et tomt bagagebånd uden nogle spor af vores bagage. Hvorfor vi desværre også har været nødsaget til, at aflyse vores tur til San Diego. Til trods for mistet bagage så nyder jeg dog hvert et sekund i ikoniske LA, som jeg egentlig glæder mig til, at udforske endnu mere med lidt ekstra dage i programmet. På grund af den mistede bagage har min garderobe været begrænset til et minimum af valgmuligheder og består pt. kun af et par sneakers, en sweatshirt, et par sorte bukser, et par nye t-shirts og en denim nederdel, som jeg har shoppet indtil bagagen forhåbentligt ankommer…

Update: Vores bagage er muligvis lokaliseret og forhåbentlig på vej med et fragtfirma til hotellet. Jeg krydser fingre! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOWNTOWN