WHY I STARTED BLOGGING...

LA PART II: SANTA MONICA & VENICE

wearemad-santa-monica-la-beachDEL 2/4 af min lille guide til LA, deler jeg et par af mine favorit spots samt tips til Santa Monica og Venice. Hvis man skulle være lidt tidspresset, så giver det god mening, at besøge de to byer samme dag. Santa Monica og Venice ligger nemlig forholdvis tæt, med blot 3 km afstand og er forbundet via en smuk strandpromenade, som man kan tage til fods eller på cykel. Vi tog metroen fra DTLA til Santa Monica, hvilket tager ca. 45 min. og fungerer fint sammenlignet med, at skulle køre selv eller tage en Uber.

Vi nåede ikke videre til Venice samme dag, som vi var i Santa Monica, men tog i stedet en Uber fra Downtown til Abbot Kenney Road søndag, hvilket viste sig, at være den helt rigtige dag at besøge Venice, da der var stor gadefest med musik og masser af madboder.

Læs første del af LA guiden til DTLA og Arts District her.

wearemad-santa-monica-beach-muscle Santa Monica Beach iført slip-dress fra Custommade

la-santa-monica-muscle-beachSANTA MONICA

Santa Monica er nok især kendt for Santa Monica Pier og Pacific Park, hvis indgang og store pariserhjul har dannet kulisse for utallige film. Vi startede med en tidlig frokost, hvorefter vi gik engang op og ned af den store shoppinggade, efterfulgt af en gåtur på molen og stranden. Vi nåede ikke, at se så meget af byen, men Refinery29 har lavet en lille guide med nogle ret cool spots her.

Nordtrom

Amerikanske Nordtrom er medt kendt fra nettet i Europa, men er i virkeligheden et stort varehus på niveau med eksempelvis Magasin og Illum. Vi gik hurtigt igennem, men havde vi haft lidt mere tid havde jeg nok kigget lidt mere på alle de cool bands i det enorme hus.  

Brandy Melville

Brandy Melville er en koncept butik med speciale i re-brandede vintage tees og ligeledes butikken, hvor jeg har købt denne fine t-shirtButikken er bestemt et besøg værd og ligger på den store shoppinggade i Santa Monica, hvor man også finder butikker, som Nasty Gal, Urban Outfitters mm.

wearemad-santa-monica-pierVENICE

Venice! Et af de områder jeg blev allermest vild med. Hvilket kom en smule bag på mig, da jeg har hørt meget blandet om Venice. Vi ramte Venice og Abbot Kenney Road en søndag, hvor den lange gade var omdannet til én stor gadefest med musik og madboder. Efter at have gået ned gennem Abbot Kenney ramte vi stranden og den tætpakkede strandpromenade, hvorefter vi søgte tilflugt i de smukke Venice Canals, som man især kender hvis man har set Californication.

 The Butcher’s Daughter

The Butcher’s Daughter er det perfekte morgenmads eller frokost spot midt på Abbot Kenney Road, som serverer lækre juicer, 100% vegetarisk og overvejende glutenfrit samt vegansk mad i smukke omgivelser. På hjemmesiden kan jeg se, at de er ved at åbne endnu en restaurant i Venice Canals – hvilket lyder ret lovende!

In’N’Out Burger

Det er svært, at sige Californien og Vestkysten uden at sige In’N’Out. Der ligger som sådan ikke, en In’N’Out i Venice, men hvis man skal mod Downtown, kan (og bør) man stoppe på vejen på restauranten på 13425 Washington Blvd. i Marina Del Rey. In’N’Out er en californisk institution og deres bruger er uden tvivl den bedste jeg har smagt! Spørg efter deres “not-so-secret” menu, som indeholder 5 ekstra burgere end de 3 burgere på det originale menukortet over disken samt fries a la “animal style”.

inout-washington-bvldwearemad-venice-canals-beachVenice Canals <3

venice-signvenice-canalsDEL 2 af 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHY I STARTED BLOGGING...