BELL SLEEVE DRESS

HOURGLASS

wearemad-ellos-hourglass-02SPONSORED by Ellos

JEG HAR egentlig givet mig selv forbud mod, at købe flere nibs genstande til lejligheden. Et forbud, som jeg ved, at min kæreste sætter rigtig stor pris på, da han i høj grad mener omfanget af nips i vores fælles hjem har taget en smule overhånd… Jeg bøjer mig i støvet og giver ham ret, hvorfor forbuddet er opstået. Jeg er derfor så småt begyndt, at rydde ud i overflødigt nip for, at få et mere stilrent og roligt look.

wearemad-ellos-07Trods nips forbud, så har jeg netop købt det smukke timeglas er fra Ellos, som jeg egentlig syntes var så fint, at det godt måtte få plads herhjemme. I virkeligheden er det jo lidt en nipsgenstand, men sammen med den store vase, som altid står på stuebordet, og den blå keramik skål giver det lille tableau mening. Det store laboratorie glas er vintage, men jeg har fundet ligenede fra Ellos her og her.

wearemad-ellos-01//hourglass ELLOS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELL SLEEVE DRESS