JUST ORDERED & -20% OFF ASOS

THE PERFECT BOOTS

wearemad-ecco-ukiuk-04 SPONSORED by Ecco

EFTER EN hyggelig weekend i Sverige, med de smukkeste efterårsvejr man kunne tænke sig, er jeg tilbage i København med genopladte batterier, klar til at tage hul på november. Lørdag morgen hoppede jeg i mine nye UKIUK støvler fra Ecco da jeg tænkte, at de ville være behagelige at rejse i – de endte dog med, at være det eneste fodtøj jeg havde på hele weekenden. Men så igen, støvlerne har rent faktisk mere eller mindre siddet permanent på mine fødder siden jeg fik dem. Også selvom det i virkeligheden slet ikke rigtig har været koldt nok til dem endnu. De er bare så ufatteligt bløde og behagelige, at det er svært at få fødderne i andet fodtøj.

wearemad-ecco-ukiuk-vinet-stoevler-02

Ecco har virkelig ramt plet med deres nyeste bud på den perfekte vinterstøvle. Støvlen er komfortabel, praktisk og foret med det blødeste lammeskind – og så føler jeg ikke, at jeg skal gå på kompromis med støvlens udseende, hvilket jeg ellers ofte syntes er reglen frem for undtagelsen, i søgen på den perfekte vinterstøvle. Og så elsker jeg støvlernes lidt sporty look, som passer til det meste i min hverdags garderobe.

Ovenstånde outfit er forholdsvis casual og meget “jeg kommer lige fra weekend på landet”, hvilket jo sådan set også var det det var, eftersom billederne er taget da vi ramte København, helt afslappede, søndag eftermiddag. Støvlerne er perfekte til fritid og natur, men passer i min optik mindst ligeså godt til hverdagen i byen og en lang klassisk uld frakke, som giver et lidt mere scandi cool look. Hvad syntes I om UKIUK støvlerne?

wearemad-ecco-ukiuk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED & -20% OFF ASOS