THE PERFECT BOOTS

MORGENGRØD MED ÆBLE, DULCE DE LECHE & PISTACIE

havregroed-havremaelk-dulce-leche-karamel-groed-03JEG HAR aldrig været en stor fan af havregrød eller grød i det hele taget. Det ændrede sig dog første gang jeg smagte GRØD’s version med grovvalsede havreflager og topping. Sidste år købte jeg GRØD’s kogebog, som udover klassisk morgengrød også har mange gode opskrifter på grød, daal og grødotto med byg, korn, linser mm. Igår morges forsøgte jeg mig med en ny version af den klassiske havregrød, hvor jeg kogte havreflagerne i havremælk i stedet for komælk og toppede grøden med æble, dulce de leche og pistacienødder. Toppingen kan varieres efter årstid, men syrlige æbler eller kompot egner sig yderst velegnet til den let saltede grød.

Grøden smager virkelig godt og er ideel til kolde efterårsmorgener – og så tager kun omkring 10 min. at lave!

havregroed-havremaelk-dulce-leche-karamel-08Ingredienser: 

Grød
3 dl grovvalset havre
3 dl vand
3 dl havremælk
salt 

Topping
1 æble
dulce de leche (kan købes på dåse i velassorterede supermarkeder)
pistacienødder

Bland ingredienserne til grøden sammen i en gryde og lad det koge sammen i ca. 7-10 min. til det meste væde er kogt ind. Smag til med salt og anret grøden i dybe skåle med æble, pistacienødder og en spsk. dulce leche.

havregroed-havremaelk-dulce-leche-karamel-groed-01havregroed-havremaelk-dulce-leche-karamel-11//skål GRØD X BROSTE COPENHAGEN //napkin LINENME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT BOOTS