PATENT

#101

wearemad-mads-noergaard-101-top  DA JEG var i Antwerpen og Bruxelles havde jeg pakket et par af Nørgaard Paa Strøget’s ikoniske rib t-shirts med i kufferten. Jeg elsker mine 101’ere fordi de kan styles med det meste i min garderobe og jeg bruger dem mere eller mindre hver uge. Resultatet blev en række billeder, hvor jeg viser hvordan jeg styler t-shirten. Se resten af serien her.

//shirt NØRGAARD PÅ STRØGET //jeans ASOS //sneakers NIKE via Sarenza //jacket ZARA

//shirt NØRGAARD PÅ STRØGET //knitted pants GESTUZ //sneakers NIKE via Sarenza

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PATENT