BUDGET CATCH

ROLL THE DICE

wearemad-brodielife-t-shirt//t-shirt BRODIELIFE

PÅ ONSDAG har jeg sidste dag på kontoret. Efter snart 3 år har jeg valgt at opsige min stilling for, at fokusere på og videreudvikle WEAREMAD.DK. Det har længe været en drøm og med en del rejser i den nærmeste fremtid, kunne jeg ikke se hvordan jeg skulle kunne få hverdagen til, at hænge sammen med et deltidsjob ved siden af bloggen. Det ville ikke være fair overfor min arbejdsplads eller mig selv. Så fra nu af står den på freelance, egne projekter og blog. Det er spændende og samtidig også lidt skrammende, men nogle gange har man altså lige brug for, at ruske lidt op i sig selv – og  jeg er slet ikke i tvivl om, at det nok skal blive godt!

4 COMMENTS

 • Ulla Jensen

  Dejligt med udfordringer 😘👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Krogh

  Hej Ida
  Ja meget! Jeg har arbejdet med e-commerce, online strategi og markedsføring i en stor dansk modevirksomhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lyder spændende med at fokusere på bloggen! Hvor har du arbejdet indtil nu? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET CATCH