ROLL THE DICE

NEMME OG SUNDE MORGENVAFLER AF HAVREGRØD

havregroed-vafler-uden-maelk-banan-appelsin-02


ANNONCE FOR ELLOS


Jeg har endelig (!) fået købt et vaffeljern! For at være ærlig, så ved jeg faktisk ikke hvordan jeg har kunne undvære hjemmelavede vafler hele mit udeboende liv? Vafler er geniale, variationerne er uendelige og så fungere de virkelig godt som morgenmad, hvis man har en rest havregrød man gerne vil have brugt.  Jeg fandt et fint vaffeljern til blot 179 DKK hos Ellos, som har et ret stort udvalg af elektronik og køkkenmaskiner.

Som jeg er sikker på en del af jer også gør, så forsøger jeg så vidt muligt, at undgå madspild herhjemme. Og der er ikke noget mere tilfredsstillende, end at kunne genbruge en rest havregrød fra morgenen før, til at lave lækre velsmagende og sunde morgenvafler. Opskriften er simpel og tager ikke mange minutter, at færdiggøre. Vaflerne er sunde, smager himmelsk og kan varieres efter smag.

havregroed-vafler-uden-maelk-veffeljernIngredienser: 

Vafler
1 rest havregrød (find opskrift her)
1 banan
1 æg
Ca. 1 dl havremælk (eller almindelig mælk)
smør 

Topping
1 appelsin
dulce de leche (kan købes på dåse i velassorterede supermarkeder)
pistacienødder
Frysetørrede brombær

Bland en rest havregrød med æg og havremælk, uden dejen ikke bliver for tynd. Mos en banan i dejen og tilsæt evt. lidt mere salt, hvis man gerne vil have sine vafler mindre søde. Lad dejen stå lidt imens du varmer vaffeljernet. Gnid lidt smør ud på varmelegemerne og bag vaflerne til de er gyldne og færdige. Top de sprøde vafler med skiver af appelsin, hakkede pistacie nødder, frysetørrede brombær og en spsk. dulce de leche fra dagen før.

havregroed-vafler-uden-maelk-banan-01

 FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROLL THE DICE