PUSS IN BOOTS

ON MY READ LIST

wearemad-dress-scandinavian-amanda-knox-book

//1. WHITE GIRLS, Hilton Als //2. DRESS SCANDINAVIAN, Pernille Teisbæk //3. WAITING TO BE HEARD, Amanda Knox //4. JAKOB VAR HER, Rune Skyum-Nielsen //5. WHERE CHEFS EAT, Joe Warwick

JULEGAVE IDÉER eller blot idéer til læselisten? Årstiden indbyder til fordybelse i en god bog og jeg har hele 5 skt. på min læseliste dette efterår. Med et par længere flyrejser inden årets udgang har jeg allerede udset mig mine favoritter på listen, som jeg skal have med i håndbagagen.

WHITE GIRLS, HILTON ALS

Amerikanske Hilton Als er skribent for New York Times og har udgivet en samling af essays, som er blevet til bogen White Girls. Bogen belyser de kulturelle og racemæssige følgevirkninger af white womenhood, som spænder over en række kvinder og mænd (fra Michael Jackson til Malcolm X) i historien indenfor kategorien. Samlingen af essays er en samfunds- og kulturkritisk guide til nutidens samfund.

DRESS SCANDIVANIAN, PERNILLE TEISBÆK

I rækken af online boss ladies, der udgiver bøger, er Pernille Teisbæk sidste skud på stammen med sin nye stil bog Dress Scandinavian. Bogen handler, som titlen afslører, om hvordan man klæder sig skandinavisk på. Jeg elsker Pernille’s stil, så mon ikke der er god inspiration at hente i den nye bog.

WAITING TO BE HEARD, AMANDA KNOX

Man får ikke mindre end 12.400.000 resultater når man søger på Amanda Knox Google, hvilket ikke siger så lidt om den sensationelle retssag forbundet med mordet på Meredith Kercher tilbage i 2007. Efter at have set den populære dokumentar om Amanda Knox et par gange på Netflix, er jeg stadig ikke sikker på hvad jeg skal tro eller ikke tro. Hvorom alting er, hvem ville så ikke gerne læse Foxy Knoxy’s egen memoirer fra restsagen og det mystiske mord i Perugia.

JAKOB VAR HER, RUNE SKYUM-NIELSEN

Efter at have læst Nordkraft og Liberty af Jakob Ejersbo fik jeg en forkærlighed for den nu afdøde forfatter. Ejersbo levede et interessant og kompromisløs liv, som nu er blevt gengivet i Rune Skyum-Nielsen nye biografi om forfatteren fra min hjemegn, der voksede op mellem Nordjylland og Afrika og desværre døde alt for ung. I en radioudsendelse jeg hørte for nyligt på P6, fortalte Rune Skyum-Nielsen om sin nye bog og om myten om Jakob Ejersbo, som til tider levede et liv på kanten og om hans mange oplevelser i Tanzania, hvor hans forældre arbejde med udviklingsarbejde.  

WHERE CHEFS EAT, JOE WARWICK

Where Chefs Eat er en bibel (!) med 600 af verdens bedste kokke’s anbefalinger af de beste restauranter i verden. Fra lokale favoritter til high end restauranter er denne insider guide et must på en hver madelskers sofabord. Bogen indeholder hele 3200 restaurant anbefalinger i 70 lande og er den ultimative gaveidé til en rigtig connoisseur.

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUSS IN BOOTS