CROSSBODY BAGS ON BUDGET

THAILAND: BANYAN TREE, PHUKET

banyan-tree-phuket


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


På sådan en grå december lørdag, er der ikke noget jeg hellere ville end at pakke kufferten og tage tilbage til varmen og fantastiske Thailand. Der er snart gået en uge siden jeg kom hjem fra Phuket’s vestkyst og jeg havde ikke noget imod, at tage tilbage og fejre nytår netop der.

Rikke, Mie, Emily og jeg blev tidligere på året tilbudt 2 overnatninger på først Banyan Tree og dernæst 3 overnatninger på Cassia i Phuket og besluttede os derfor hurtigt for, at booke 4 flybilletter tilbage i september. Både Banyan Tree og Cassia er en del af Laguna Phuket, som er et stor resort kompleks bestående af i alt 7 hoteller og resorts på den vestlige kyst på Phuket.

Læs også: Bali Guide: Astagina resort, Spa & Villas

banyan-tree-laguna-phuket
VILLAS
Banyan Tree er et stort resort beliggende ned til stranden og består udelukkende af private pool villaer i 3 forskellige klasser: a, b og c indrettet i thailands stil. Vi boede i 2 smukke villaer med privat pool og udendørs jacuzzi. Til hver villa hører 2 cykler, så man let kan komme rundt på det enorme område. Stemingen på Banyan Tree er afslappet og rolig og der er ingen tivl om, at gæsterne kommer for at slappe af, spille golf og nyde de smukke omgivelser.

wearemad-banyan-tree-villa-resortwearemad-banyan-tree-phuket-15banyan-tree-spa-treatmentSPA
På 2. dagen havde Banyan Tree booket 60 minutters massage til os i Banyan Tree Spa, som ligger lige ved siden af hovedbygningen. Behandlingen foregår ved, at man først vælger massagens fokusområde og dernæst styrke. Inden massagen går i gang, starter man med et lille ritual i form af en fod scrub af grøn the og aromaterapi. Jeg har fået en del massager på spaer rundt omkring i verden, men jeg må erkende at igen af dem har kunne måle sig med den på Banyan Tree. Massagen afsluttes med med frisk frugt og te, hvorefter man atter går ud i den tropiske luft, opløftet og let i kroppen. Behandlingerne i spaen er ikke billige, men de er til gengæld hver en baht værd.

Massøerne bliver udannet på Banyan Tree’s store uddannelsescenter, som har udannet reortets hele 500 store stab indenfor alt fra service, rengøring, massage til instruktører.

wearemad-banyan-tree-phuket-01 wearemad-banyan-tree-saffron-banyan-cafe-where-to-eat

RESTAURANTS
Banyan Tree’s område er der 10 restauranter indenfor forskellige kategorier og dertil kommer  Lagunaens resterende restauranter. Vi spiste overdådig morgenmad i Watercourt, let frokost i Banyan Café med udsigt udover golfområdet og middag i den smukke Saffron, som bød på det lækreste thai mad.

wearemad-banyan-tree-bang-tao

ACTIVITIES
Hvis man skulle blive træt af, at ligge ved poolen tilbyder Banyan Tree en række aktiviteter, som f.eks. fitness, golf, spa, strand, cykling, cooking classes, yoga, tennis og meget mere. Stranden Bang Tao, som Banyan Tree ligger ned til, er stor og ikke særlig turistet. Der er ingen strandstole på selve stranden, da Laguna har vedtaget en regel om, at respektere naturen og stranden, men man kan finde strandsole lige oppe for stranden mellem palmerne, hvor man kan slukke tørsten med en young coconut.

Book en villa på Banyan Tree via Hotels.com fra 2500 DKK pr. nat.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CROSSBODY BAGS ON BUDGET