THAILAND: BANYAN TREE, PHUKET

15 FAVORITES IN DECEMBER

wearemad-magasin-jane-koenig-plisse-gardenia-copenhagen-nomessJEG INTRODUCERER hermed en ny liste med 15 favoritter, som er værd at fremhæve hver måned. Første favoritliste omhandler en af de hyggeligste måneder, nemlig december, og blandt favoritterne dette år er følgende:

*

1. WestworldHBO og ikke mindst sæsonafslutningen, som er blevet udnævnt til, at være en af de bedste sæsonafslutninger på en serie nogensinde. Anthony Hopkins er Gud!

2. At min svigermor har afsløret, at de har købt hele 2 ting til mig i julegave fra min ønskeliste.

3. Gløgg i alle tænkelige variationer.

4. At min kæreste og jeg skal spise frokost på den nyåbnede Paté Paté i lufthavnen, når vi flyer hjem til jul d. 23. december.

5. Min fortsatte begejstring for Aarstidernes Vegetarkasse, som har gjort al indkøb og madlavning i 2016 så meget nemmere.

6. Min derma roll fra Swiss Clinic, som jeg ruller videre med i min daglige skønhedsrutine i december – og jeg desuden skylder en update på.

7. Ristet rugbrød med et perfekt blødkogt æg til morgenmad, efter 2 ugers kontinental morgenmad i Marokko og Thailand. Jeg savner dog den friske frugt.

8. Julefilm. National Lampoon’s Christmas Vacation, Home Alone 1+2, Gremlings og The Nightmare Before Christmas er blot nogle af favoritterne.

9. Mit designsamarbejde med Gardenia Copenhagen, som kan købes fra d. 15. december.

10. Adventskalenderen fra min mor til min kæreste og jeg, som indtil videre bl.a. har budt på saltkringler, marmelade med rom og fine nye viskestykker.

11. Magasin’s kaffejulekalender med 24 kapsler til december.

12. Mine nye plissé øreringe i forgyldt sølv fra Jane Kønig.

13. Den smarte week planner fra Nomess, som hjælper mig med at holde styr på dagene i december samt det nye Spacesystem i pink, som gerne måtte flytte ind i min stue.

14. At jeg kan få lov til, at kigge på min søde kusine hver gang jeg tjekker Gina Tricot for nyheder.

15. At hende her er tilbage i DK for en stund.

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAILAND: BANYAN TREE, PHUKET