GIFT IDEAS FOR HIM

CASSIA, PHUKET

wearemad-cassia-hotel-laguna-phuketEFTER 2 nætter på luksuriøse Banyan Tree rykkede vi videre til søster- og koncepthotellet Cassia, som ligeledes ligger i Laguna området. Hotellet er et self-service og lejlighedshotel med suiter og villalejligheder, hvor det rent faktisk er muligt at købe en timeshare bolig. I lobbyen finder man en lille café samt en boutique, hvor man kan købe kaffe, friskpressede juicer, vand, sodavand, snacks og kolde øl, som man kan tage med ud til poolen. Cassia ligger ned til bredden af en af de mange laguner i området, med en infinity pool med udsigt over først laguna og dernæst havet, der ligger på den anden side af lagunen.

wearemad-vichy-cassia-phuket-lagyna-thailandSelvom vi ikke brugte megen tid ved poolen, hvilket min manglende kulør vidner om, så blev det alligevel til lidt afslapning i eftermiddagsolen ind imellem. 

wearemad-cassia-phuket-lagyna-thailand-01Udsigt til Cassia fra en liggestol ved poolen og et dyp i den sorte (!) infinity pool, med lagunen som baggrund.

wearemad-cassia-phuket-lagyna-thailand-02wearemad-cassia-phuket-lagyna-thailand-03 Hotellet har de fineste små båd shuttles, som sejler i pendulfart fra poolområdet til stranden Bang Tao, hvor Cassia har nogle rækker strandstole med udsigt over det tyrkisblå hav. Her tilbragte vi en del aftener med, at se solen gå ned over havet i mens vi drak en iskold Singha, inden aftenens middag.

wearemad-cassia-laguna-phuket-infinity-pool-viewUdsigten fra poolen ved solnedgang, hvor det smukke hotel Outrigger (hvor dette billede er taget) er placeret i horisonten til vestre ned til stranden og lagunens ældste hotel Dusit til højre. Begge hoteller huser nogle ret lækre restauranter, som bl.a. thairestauranten Ruen ThaiDusit, hvor jeg fik den lækreste (og stærkeste) Thai Beef Salad jeg har smagt til dato. 

wearemad-cassia-phuket-lagyna-thailand-04  Jeg var meget positivt overrasket over stranden Bang Tao, der til forskel fra mange andre strande i Thailand ikke var overbefolket. Med undtagelse af et par turister, havde vi for det meste det smukke solnedgang for os selv. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIFT IDEAS FOR HIM