TASSEL EARRINGS

PHUKET, THAILAND

wearemad-west-phuket


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Jeg har endelig fået arbejdet mig igennem alle billederne fra smukke vestlige Phuket, hvilket er blevet til det det tredie og sidste rejseindlæg fra Thailand i denne omgang (find 1. og 2. del her og her). Det blev endda også til en lille stemningsvideo fra Laguna området og Bang Tao, som I kan finde sidst i indlægget.

Som I har kunne læse i de to tidligere indlæg fra Thailand, så boede vi på den vestlige kyst på Phuket, i området Laguna Choeng Thale. Laguna er et meget stort resort kompleks, bestående af 7 store hoteller/resorts beliggende ret afsides ift. de større byer på Phuket. I slut november/start december oplevede vi derfor ikke nær så mange turister, som man kan finde andre steder på Phuket i samme periode.

Læs også: Bali guide: Top 5 Bali beaches

wearemad-thailand-bangtao-phuket-laguna-01I Langua er der en helt fantastisk strand, Bang Tao, som ift. til stranden i f.eks. Kata, var næsten mennesketom i slutningen af november. Hotellerne i området har vedtaget, at de ikke vil ødelægge kysten med strandstole eller andet, og har derfor rykket alt op fra  standen, hvilket betyder at selve stranden er helt smuk og ren.

wearemad-outrigger-table-top-cafe-phuketLoftet i den smukke lobby på Outrigger og en frisk vandmelonjuice fra caféen Table Top Coffee udenfor Laguna.

wearemad-bangtao-beach-laguna-phuket-fruit-02


 VEJRET

Thailand har tropisk klima, hvilket betyder at sæsonerne berøres af monsunen. Højsæsonen for regn er april-oktober, hvilket betyder at man også kan risikere lidt regn i november. Ud af 8 dage oplevede vi 3 hele dage med regn – hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt, hvis man har sat næsen op efter sol fra morgen til aften. Men selvom om det regner er der dog stadig dejlig varmt og regnen har bestemt også sin charme. Hvis man vil være på den sikre side bør man dog nok rejse slut december til marts.

wearemad-bang-tao-beach-laguna-phuket-thailand-03-copy


BANG TAO

Bang Tao er en bugt, som strækker sig 6 km langs Laguna området. Stranden er udnævnt til en af Phuket’s smukkeste strande med sit koralsand og smukke solnedgange. Området er roligt og hotellerne fokuserer på luksus og afslapning, hvilket smitter af på stemningen på stranden.

wearemad-bangtao-beach-phuket-singhawearemad-bangtao-beach-phuket-lagunawearemad-bangtao-beach-phuket-outrigger


BOAT AVENUE & NIGHT MARKED

Udenfor Laguna, ca. 10 minutters gang, ligger Boat Avenue, som er et lille torv med butikker, restauranter og et stort lækkert supermarked. Vi spiste bl.a. på Iniala Kitchen & Bar, som er yderst anbefalesværdigt. Emily har skrevet en fin anmeldelse her. Ikke langt fra Laguna kan man besøge det populære Bang-Tao Night Marked, hvor vi spiste lækre bananpandekager med nutella og gik på opdagelse blandt alle de lokale specialiteter.

wearemad-boat-avenue-iniala-phuketDet var bestemt ikke sidste gang jeg besøger Thailand og næste gang vil jeg gerne opleve nogle af alle de mindre øer, hvor det stadig skulle være muligt at finde helt uspolerede strande og mini-samfund, som er min ultimative thailandske drøm. Rejsetips til øer modtages gerne!

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASSEL EARRINGS