DARK AND STORMY

INSPIRING WOMEN: FELICITY JONES

wearemad-felicity-jones-rogue-one-jyn-ersoJEG HAR ikke tal på hvor mange gang jeg har set Star Wars filmene, forfra og bagfra og om og om igen. Sci-fi er min absolut yndlings filmgenre og Star Wars filmene har været blandt favoritterne siden min barndom. Jeg havde derfor også set rigtig meget frem til det nyeste skud på stammen, Rogue One, som min kæreste og jeg tog i biografen og så imellem jul og nytår. Rouge One er som sådan ikke en del af Star Wars, men mere en prequel der foregår 15 min. inden Star Wars Episode IV: A New Hope filmen fra 1977, som er den første Star Wars film.

Rouge One slog benene væk under mig og Felicity Jones gør det virkelig virkelig godt, som filmens hovedperson, Jyn Erso. Efter min mening en meget stærkere karakter end Star Wars Episode VII: The Force Awakens kvindelige hovedperson, Rey.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DARK AND STORMY