NEW COFFEE TABLE (-25% OFF ELLOS)

NEW YORK NEXT!

wearemad-new-york-ludlow-cafe-henrie-dime-sas-momondoMIN KÆRESTE og jeg afsluttede fredagens middag med, at booke en rejse til New York henover min fødselsdag i marts. Som mange af jer ved, så giver vi altid hinanden rejser i fødselsdagsgave (sidste år overraskede min kæreste mig med en weekend i Paris). Vi havde længe snakket om New York i april, men eftersom det er kort efter min fødselsdag foreslog jeg, at slå to fluer med et smæk og i stedet tog afsted til min fødselsdag! Billetterne fandt vi til en god pris igennem Momondo, hvorfor vi også slog til med det samme. Normalt plejer vores fødselsdags getaways, at være hemmelige indtil afrejse, samt indenfor Europa, men denne gang kræver rejsen lidt mere planlæging.

Vi rejser i 12 dage og har talt om at kombinere hotel med en lejlighed, så alle abefalinger er velkomne! Jeg glæder mig til, at bruge de næste par måneder på, at finde gode spots vi skal besøge. Ih hvor jeg glæder mig til min fødselsdag nu!

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

5 COMMENTS

 • Anne Christine

  Vi boede på the Walker i Greenwich village lige inden jul, og det var et super fint hotel. Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  The Jane i West Willage har fabelagtige værelser og ligger absolut perfekt, medium pris men mulighed for udsigt over Hudson retfærdiggør det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Katja
   Tak, The Jane er med i overvejelserne – det ser så hyggeligt ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katja

   Et stort plus mere er den gratis cykelleje – God tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW COFFEE TABLE (-25% OFF ELLOS)