10 THINGS TO DO IN JANUARY

MY WORK: SPARKZ LOOKBOOK S17

wearemad-sparkz-s17-lookbook-01 wearemad-sparkz-s17-lookbook-03 wearemad-sparkz-s17-lookbookSOM I har kunne følge lidt med i på Snapchat (kat_wearemad), så har jeg netop lagt sidste hånd på den nye A17 lookbook for SPARKZ. Kollektionen lander først i butikkerne til august, men bliver allerede vist frem til messen i København til februar og inden da skal den til tyskland, hvor Premium løber af stablen i næste uge. Jeg kan af gode grunde ikke vise jer resultatet endnu, men jeg kan vise jer nogle af billederne fra den aktuelle S17 kollektion, som jeg har også lavet kreativt design, styling, layout og produktion på. S17 Kollektionen er netop landet i butikkerne og online.

FOTO Lasse Wind, MUA Louise Plano, MODEL Helga Andersen

2 COMMENTS

 • Kathe

  Det ser flot ud! Hvis du vil ud med det så kunne det være cool med et indlæg om hvad du arbejder med. Mindes at du har skrevet noget med at du fuldtidsblogger, men hvad lavede du så før, og hvordan er din daglige arbejdsdag nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Kathe
   1000 tak, det vil jeg helt sikkert overveje 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS TO DO IN JANUARY