MY WORK: SPARKZ LOOKBOOK S17

A GOOD CUP OF COFFEE

wearemad-homebarista-chemex-01 SPONSORED by Homebarista

MIN KÆRESTE og jeg spiser ikke morgenmad sammen i hverdagen, så lørdag og søndag gør vi som regel lidt mere ud af morgenmaden sammen. I weekenden stod den på hjemmebrygget kaffe med min nye Chemex kolbe, nymalede Bokasso bønner fra Prolog og ølandshvede brød med tandsmør og marmelade fra Meyers.

Jeg elsker kaffe og det samme gør min kæreste. Forleden aften da min kærestes far var forbi til middag talte vi, at vi pt. har hele 5 måder hvorpå man kan brygge det sorte guld på herhjemme. Den seneste tilføjelse er en “pour-over” Chemex kolbe jeg har bestilt via Homebarista og som brygger den bedste filterkaffe!

wearemad-homebarista-03 wearemad-homebarista-chemex-02wearemad-homebarista-12Udover Chemex kolben blev jeg også nødt til, at bestille en af de fine små 2-kops filtertragte i keramik fra Kinto. Jeg fik desværre købt de forkerte filtre til, så jeg har stadig tilgode at prøve tragten.

wearemad-homebarista-chemex-04wearemad-homebarista-17I samarbejde med Homebarista har jeg fået lov til, at dele en rabatkode: GIVEME10, som 10% på hele webshoppen frem til d. 28/1-16. Jeg overvjer stærkt, at klikke denne smukke el-keddel fra Hario hjem.

wearemad-homebarista-chemex-05Du kan finde gode tips til kaffeelskere på Homebarista’s facebook her.

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WORK: SPARKZ LOOKBOOK S17