A GOOD CUP OF COFFEE

4 TIPS FOR FIGHTING DRY WINTER SKIN

wearemad-imedden-derma-one-hud-tabletterSPONSORED by Imedeen

I VINTERMÅNEDERNE har min hud brug for ekstra hjælp – indefra og udefra – for ikke, at tørre ud og blive grå og kedelig. Jeg har i snart 2 måneder brugt Imedeen’s Derma One tabletter, som netop hjælper med, at forbedre huden indefra samt vedligeholde hudens egen fugtbalance. Et af de aktive stoffer i tabletterne er bl.a. fiskeekstrakt, som indeholder proteiner der minder om dem der naturligt findes i huden. Jeg har skrevet 4 gode råd til hvordan, jeg bekæmper tør og grå vinterhud årets koldeste måneder:

SKØNHED INDEFRA

Vitaminer og kosttilskud er guld værd forår, sommer, efterår og vinter, men de erstatter ikke en sund og varieret kost. Jeg er rigtig glad for mine Derma One tabletter fra Imedeen, som forbedrer fugtbalancen i huden og bidrager til vedligeholdelse af hudens glød. Hudplejetabletterne er en del af min daglige skønhedsrutine og hjælper med, at vedligeholde en sund og fugtet hud. 

NATURLIG FUGTMASKE

Man kan udnytte rigtig mange af de ting man har i køkkenet til, at lave sine egne naturlige masker. Ønsker man, at tilføre ekstra fugt til huden kan man f.eks. mose en 1/2 (moden) avocado og blande den med 2 spsk honning. Avocadoen virker blødgørende og nærende og honningen tilføjer ekstra fugt og næring. 

HUDPLEJE

En god ansigtsolie er en kolg investering. Jeg bruger Mádara Superseed Hydration olien, hvis min hud har brug for et ekstra boost natten over. 

PLANTEBASERET MÆLK I KAFFEN

Som jeg har skrevet et par gange, så har jeg skåret komælk ud af min kost og efter snart et år med havremælk i kaffen er resultatet til, at føle på. Min hud er blevet finere i strukturen, mindre tør og så syntes jeg, at kunne se en mindskning af porerne omkring næseryggen. Jeg oplever, at min hud er mindre tør og har lettere ved at bibeholde fugt i vinterhalvåret uden komælken. 

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A GOOD CUP OF COFFEE