HOME SPA

WEEKEND GETAWAY: CHINATOWN, MILANO

wearemad-milano-travel-bird-chinatown


INDEHOLER REKLAME-LINKS


Lige nøjagtig 2 dage efter jeg ladede fra LA tilbage i september, tog min kæreste og jeg på en forlænget weekend til Milano. Rejsen var en fødselsdaggave til min kæreste, som jeg havde booket nogle måneder i forvejen igennem Travelbird. Vi giver altid hinanden rejser i fødselsdagsgave og destinationen er, som regel, altid hemmelig helt frem til afrejse. Med undtagelse af min fødselsdag i år, hvor vi tager til NYC.

Jeg har efterhånden benyttet Travelbird et par gange, både da vi var i Bergamo og senest Milano. Begge rejser endte jeg ikke med, at betale mere end 1200 kr for pr. person inkl. fly og hotel – hvilket må siges, at være en meget fair pris. Hvorfor det lige netop også kan lade sig gøre, at tage et par ekstra weekend getaways i løbet af året.

Læs også: 48h in Milano: 17 cool spots to visit in the city

wearemad-milano-chinatown-hotel Tanken med Milano var, at vi ville være tæt på min kærestes fodboldholds hjemby, Torino. Da spilleplanen ikke var offentliggjort, da jeg jeg bookede rejsen, vurderede jeg at Milano ville være godt udgangspunkt ift., at vi måske kunne være heldige af fange en kamp med favoritholdet i nærheden. Desværre spillede holdet ude lige netop den weekend, så vi endte med at se kampen på en lokal bar i Chinatown, hvorefter vi i stedet tog ind og så et hjemmeopgør på det legendariske San Siro stadion senere på dagen – en oplevelse selv jeg kunne sætte pris på, selvom jeg vitterligt ikke forstår mig på fodbold.

milano-chinatown-01Hotellet lå i Chinatown, hvilket viste sig at være helt perfekt. Vi fik set en helt anden del af Milano end normalt og bydelen er vitterligt fyldt med små hyggelige og hemmelige spots. Chinatown ligger et stykke fra centrum, men ikke længere end, at vi gik frem og tilbage. Man kan også tage metro eller taxa.

Området er fyldt med hippe restauranter, så lørdag aften endte vi med, at booke bord på en lokal argentisk restaurant få minutters gang fra hotellet. Min kæreste bestilte et orgie af lækker argentinsk kød og småretter, alt imens mit jetlag fra ugens lange rejse fra USA, desværre begrænsede min appetit til en beef salad.

img_3451milano-02img_3492Vi rejste d. 1. oktober og ramte en lun sensommer i Milano, hvor man kunne sidde ude og spise frokost om dagen og sippe Aperol Spritz på en fortovs café om aftnen. 10 Corso Como ligger forholdvis tæt på Chinatown, ind mod centrum, og kan virkelig anbefales til high end shopping samt lunch spot. Vi sad i gården og spiste lækker frokost og drak et glas kold hvidvin inden kampen på San Siro.

wearemad-corso-como-10-lunch20161002_103101wearemad-milano-celineFOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME SPA