SPEND OR SAVE: SPHERE EARRINGS

SPA & MASSAGE: ARNDAL

wearemad-arndal-spa-01


SPONSORED BY ARNDAL


Torsdag hentede jeg min kæreste tidligt fra kontoret og havde bedt ham tage eftermiddagen fri til en lille overraskelse – 2 x full body massage hos Arndal i St. Kongensgade. Normalt er han ikke så vild med spa konceptet, hvilket jeg egentlig også selv, først har lært at sætte pris på indenfor de seneste år. Nogle helt exceptionelle spa oplevelser på Ystad Saltsjöbad, Kurhotel Skodsborg og Banjan Tree i Phuket har dog fået mig overbevist til en sådan grad, at jeg nu virkelig elsker det!

Massage og spa er den perfekte måde, at koble af og stresse af på – i særdeleshed på en kold vinterdag! Og eftersom Arndal Spa vitterligt ligger 2 min fra min kærestes kontor, var det det ideelle sted at starte.

wearemad-arndal-spa-frugt-03 Vi begyndte med en 55 minutters full body massage (klassisk massage), som var tiltrængt for et par vintertrætte kroppe. Efter massagen fik vi serveret et frisk ingefærshot, varm ingefær te og frugt i loungen, hvorefter vi hoppede i dampbadet og derefter boblebadet.

wearemad-arndal-spa-pool-saunaSelve spa området er forholdsvis småt, men virkelig hyggeligt og består af lounge område, 2 kolde brusere, pool med bobler, sauna og dampbad. Jeg er især vild med dampbadet, som er ret intenst, men ikke destomindre virkelig lækkert. Man får lidt den samme effekt, som i saunaen, men uden den (udholdelige) tørre varme.  Jeg er desuden overbevist om, at der er godt for hud og helbred!

wearemad-arndal-spa-02Efter 2,5 time med massage og spa tog vi forbi Rossopomodoro på toppen af Illum og afsluttede vores treat day med en aperol spritz og de lækreste pizzaer. Det lykkes mig, at overbevise min kæreste, som var oprigtigt imponeret over hvor lækkert det havde været, og vi overvejer nu begge et medlemsskab hos Arndal, som udover spa også giver adgang til træningsfaciliteter.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPEND OR SAVE: SPHERE EARRINGS